Hur man planerar att bygga ett utekök

Hur man planerar att bygga ett utekök

Utvidga ditt hus bostadsyta in i trädgård landskap lägger nya dimensioner till ditt hem. En mycket populär användning utomhus är att skapa ett utekök. Det finns många sätt att utforma utrymmet utanför för att passa in i din livsstil, smak och budget. Här är några förslag till hur du planerar att bygga ett utekök.

Instruktioner

•Välj först är det viktigt att bestämma vad passar in i området måste du använda och vilken typ av budget du är villig att investera. Helt enkelt genom att lägga till några grundläggande möbler till en uteplats och arrangera en bärbar Grill i ett bekvämt läge kan du göra ett utekök. Stapla block, kan du inrättats som innehåller väggar och få dem att se dyrt med parkering stora krukväxter i ändarna av väggarna. Med några genomtänkta planering, kan du bygga en budget utekök som ser dyr ut och gör att du kan underhålla på din uteplats som om du tillbringat mer.

•Elaborate utomhus kök kan konstrueras knutna till huset eller fristående. Inbyggda matlagning stationerna kan byggas med infälld ugnar, grillar, kylskåp, diskbänkar, barer och mer. De kan vara vackert klinkergolv eller byggt av sten, trä eller många andra dekorativa material. Utekök kan vara tillräckligt stor för att omfatta sittplatser - även soffor - skorstenar, brand gropar, avdelare, även dekorativa fontäner.

•Innan du bygga ett utekök, utforma det på papper för att se om allt kommer att gå. Lägg ut verktyg så att de är bekväma och säkra och så alla verktyg linjer är korrekt installerade. Gör utekök bekväm till inomhus köket. Rådgöra med en professionell landskap designer för att få ett andra utlåtande på din egen design eller delegera utformningen till någon som är erfaren och har en bra konstnärliga öga.

•En utekök gör ditt landskap nyttig och vacker, vilket ger dig en ursäkt för att använda utrymmet i fina vädret eller erbjuda en fantastisk möjlighet för underhållande. Vara realistiska om utrymme och budget du vill investera och planera ditt kök noga att bygga något som kommer att göra mest av vad du har. Sedan njuta av din utomhus kök!