Hur man organiserar ett pojkar rum

Om det verkar som om en tornado blåste igenom sovrummet av en ung man som bor i ditt hus, ta några steg för att få rummet organiserade. Hjälpa honom att hålla det så med dagliga Gran-ups att lägga undan leksaker och hålla saker på sina ställen. Ett organiserat rum är ett måste när barnet är gammal nog att gå till skolan. Han behöver lättillgängliga utrymmen att lagra sitt skolarbete, arbeta på läxor och spela.

Instruktioner

•Divide rummet i sektioner: områdena garderob, leksak, byrå och skolarbete. Tillbringa en dag går igenom varje avsnitt, kasta eller skänka kläder din pojke har vuxit ur eller sliten, att bli av med leksaker han inte längre spelar med och siktning genom sitt skolarbete, sätta förra årets pappersarbete i en egen hög.

•Häng en andra spö i garderoben om ditt barn inte är ganska lång nog att nå kläder på högre stången. Använda slim-line galgar för att hänga någon klänning skjortor och byxor i garderoben för att ge honom extra rum.

•Sätt en kappa krok på insidan eller utsidan garderob dörr så han kan hänga sin morgonrock eller handduk från den. Använd mer krokar om du vill ha så han kan hänga hattar eller sin ryggsäck.

•Sort leksaker till lagring behållare av typ. Har en bin för att bygga leksaker, en för brädspel och en för bilar eller åtgärder hjältar. Om ditt barn har bilderböcker, lagra dem på slutet på en lagerplats, så han kan bläddra igenom dem lätt. Leta efter lagerplatser med hjul så att han kan flytta sina leksaker från rum till rum. Etikett på lagerplatserna så båda av du vet vad som går på vilken lagerplats.

•Lagra extra sängkläder eller out-of-säsong kläder i lådor som passar under sängen. Göra ytterligare användning av utrymmet under sängen genom att lagra out-of-säsong sportutrustning det alltför.

•Divide skolarbete i pärmar. Har en pärm för varje föremål för ett äldre barn eller en stor pärm för allt för ett yngre barn. Använda en dragspels-fil för att lagra papper från tidigare skolår.

•Placera en tvätt hindra genom dörren så han kommer ihåg att slänga smutstvätt i det innan de lämnar sitt rum.