Hur man organiserar en vägg ficka

Om du försöker att organisera ditt hem eller kontor, behöver du rätt verktyg. Som innehåller hyllor, lådor och lådor. En plats där du förmodligen fortfarande har gott om utrymme att lagra objekt är på din vägg. Du kan köpa en vägg ficka arrangör för att lagra objekt i ett praktiskt och snyggt läge. Väggen fickor är perfekt storlek för att hålla dokument och relaterad prydnadssaker.

Instruktioner

•Label vägg ficka enligt typerna av dokument som du ska arkivera inom it. Till exempel etiketten "Kvitterar" om du vill lagra produktinleveranser i fickan. Etikett vägg ficka "Mail" om du vill ha en bekväm plats för att organisera din inkommande e-post.

•Divide vägg ficka i minst tre delar. Använda dessa avsnitt för att prioritera handlingarna. Om fickan inte redan kommer med avdelare, kan du enkelt infoga tjock papp lakan för att dela upp avsnitten.

•Bandet ett registerkort på vänster sida av det första arket avgränsare, ett annat kort i mitten av nästa bladet, Lägg sedan till ett indexkort till höger på insidan av din vägg ficka.

•Placera din brådskande dokument i den främre delen av fickan vägg. Etikett registerkort "Bråttom." Detta avsnitt är en åtgärd högen---att sätta den i fronten är en påminnelse om saker-att-göra och gör snabb tillträde till dessa objekt.

•Beställ dina andra dokument genom att antingen datum eller betydelse. Till exempel, om du har en stack av räkningar, beställa dem närmast förfallodatum eller deras prioritet när det gäller betalning. Etikett som fliken "Kommande" eller något liknande.

•Skapa ett sista avsnitt för lägsta prioritet eller utgående dokument. Du kommer antingen flytta dessa artiklar fram som går eller flytta dem till en arkivfil eller papperskorgen när de inte längre behövs. Till exempel, om du inge gamla gratulationskort, håller det sista avsnittet korten du tänker återanvända efter att ha hållit dem för en viss tid. Etikett på fliken "Utgående," "Låg prioritet," "Slutförd" eller något liknande, beroende på hur du planerar att dirigera eller använda dem.

•Upprepa proceduren med varje uppsättning dokument som du vill lagra i en vägg ficka. Skapa en ficka för varje viktigt eller gemensamma pappersarbete i ditt hem eller kontor.

Tips & varningar

  • Anbringa en anteckningar eller små torra styrelse på framsidan av vägg ficka där du kan skriva viktiga påminnelser. Häng en penna eller markör från sidan av fickan.