Hur man organiserar Cake Decorating Tips

Hur man organiserar Cake Decorating Tips

Som känner till någon regelbunden baker, kan välorganiserad köksutrustning göra din bakning projekt enklare och mindre stressande. Med dina verktyg till hands, kan du koncentrera dig på de kreativa aspekterna av dina bakverk, som dekorerar din favorit desserter. Om du bakar säsongsvis eller året runt, som en hobby eller yrke, finns det en mängd olika alternativ som kan hjälpa dig att hålla din kaka utsmyckning tips väl organiserad och lättillgänglig.

Instruktioner

Hur man organiserar Cake Decorating Tips

•Bedöma ditt decorating tips användning. Tänk på om du använder en rad olika Inredningstips ofta samma tips majoriteten av tiden och andra mindre ofta eller om du har decorating tips som reserverats för barn eller gäster att använda.

•Arrange din kaka utsmyckning tips på en tabell eller bänkskivan enligt det mest praktiska arrangemanget för dina behov. Placera de mest använda tips i de främre och center eller organisera tips utifrån storlek, typ eller tillfälle. Hålla speciellt syfte utsmyckning tips separat.

•Välj en förvaringsväska som bäst passar din kaka utsmyckning tips organisatoriska behov. Överväga att fall som kommer att rymma alla dina nuvarande tips samt framtida inköp. Bestämma om du vill ha en förvaringsväska som kommer att fungera enbart som en utsmyckning tips fall, eller om du vill att ett fall som kommer att rymma både din utsmyckning tips och andra kaka utsmyckning utrustning.

•Familiarize dig med lagring fallet alternativ inklusive varumärke kaka utsmyckning caddies, pärla lagring fall och även tackla lådor. Alla dessa tjäna olika dekorera behov väl och hålla cake decorating tips separat, beroende på inställningarna för ägaren. Ta med dig några tips när du handlar för lagring fall att se till att det finns utrymme för tips för att stå upprätt i deras bås.

•Arrange ditt decorating tips i din nya förvaringsväska. Om du vill rita ett diagram över decorating tips placering och tejpa fast den på insidan av lagring fallet locket som en guide. Rita rutor som representerar spetsen placering i behållaren, och enkla siluetten konturerna av tips design.

Tips & varningar

  • Kom ihåg att märka din kaka utsmyckning tips förvaringsbehållare om du undervisa eller närvara kaka utsmyckning klasser.