Hur man odlar växter med mjuka vita lampor

Hur man odlar växter med mjuka vita lampor

Krukväxter består av blomning, majoritetsinnehav och även frukt och köksväxter, och föra skönhet och färg till hem eller kontor. Inomhus växter kräver samma stöd som utomhus växter, och behöver några särskilda villkor för framgång. Enligt Texas Master Gardener handbok, ljus är den viktigaste faktorn för inomhus växternas tillväxt, och kommer i olika former och storlekar. Odla dina växter i mjuka vita lampor av olika intensitet med rätt timing och belopp för bästa framgång.

Instruktioner

•Ställ upp ett antal lysrör i växande utrymme. Dessa lampor ger perfekt ljuskvalitet för krukväxter. Ställa in växterna på räknare, bord och skrivbord runt lyktorna.

•Equip halv lampor med varma vita lampor och den andra hälften med cool white lampor. Varma glödlampor uppmuntra blommande medan cool lökar förbättra vegetativ tillväxt. Använd hög wattal glödlampor kan ge 20 till 40 watt ljus per kvadratfot. En 5-mul-square utrymme, till exempel behöver 200 till 400 watt av ljus för perfekt växande.

• Håll lamporna på 10 till 14 timmar varje dag för perfekt tillväxt och blomning, och stänga av belysningen på natten för att bibehålla växternas naturliga schema. Lämna inte lamporna på mer än 16 timmar; plantorna kräver en viss mängd mörk tid att vila.