Hur man odlar väderkvarn palmer

Windmill palmträd är kallt-hardy växter som kan växa upp till 40 fot lång. Trädgårdsmästare i norra regioner (USDA härdighet zoner 8A genom 11) kan njuta av plantering dessa palmerna i sina landskap. På grund av den stora resning och kronan som dessa växter kan växa till, är det viktigt att ge dem tillräckligt med växande plats på gården. Dessutom kan gro de vita, gula eller grå blommor under våren.

Instruktioner

•Välj ett område på gården som har väl dränerande jord. Väderkvarn palms är mottagliga för rotröta när jorden har dålig dränering förmågor. Ta en handfull jord och pressa. Om marken släpper vatten, ändra det med både 6 inches av kompost och byggmästare sand. Jord som sönder i klumpar bör ändras med vitmossan. Om marken är formbara i handen, som anger lerig jord, vilket är optimalt för palm.

•Bedriva en markens pH test på den utsedda plantering platsen. Väderkvarn palmer föredrar odlas i olika pH 5,6 till 6.0. Köpa en markens pH test kit från din lokala trädgårdsskötsel leverans butik. Gräva ett 6-tums hål, och samla torr jordprover från botten. Följ anvisningarna på markprovning kit. För jord som är för surt, använda lime för att ändra smutsa; ändra alkaliska jord med svavel.

•Dig ett hål som är dubbelt så stor rotklump windmill palm, och på samma djup som den är planterad i behållaren. Lägg handflatan i hålet och packa jorden runt plantan.

•Build en rund kulle av smuts 6 inches från i Palms base på ungefär 3 inches i höjd, för att hämta vatten. Vatten trädet grundligt. Sprida en 3-tums lager av kompostmaterial inuti cirkulär vatten barriären.

•Water din windmill palm varje dag de första två veckorna. Minska mängden vatten du ge till trädet för att en gång i veckan.

Tips & varningar

  • Gödsla din windmill palm med en långsam frisättning gödselmedel som utformats för palmer. Använda ett gödselmedel med en NPK på 3:1:3.
  • Undvika att bränna din trädets rötter genom att avstå för att lägga till gödsel vid tiden för plantering.