Hur man odlar tropiska Ivy

De flesta av den gemensamma ivies odlas som krukväxter och i trädgårdar är tempererade sorter. Tropiska ivy, även känd som algerier eller Kanarieöarna murgröna (Hedera canariensis) är bara som prydnadsväxter, med stora blad bifogas woody vinstockar av röda petioles. En härlig groundcover i tropiska eller subtropiska trädgårdar, den växer även bra i containrar, inomhus. Kom ihåg, när växande tropiska murgröna utomhus, som det växer snabbt, och kan nå 30 fot.

Instruktioner

•Water odlade marken murgröna att hålla jorden lätt fuktig. Låt upp 2 inches av krukväxter murgröna jord torka innan vattning. Skölj i marken, tills överflödigt vatten körs från botten av krukan. Låt grytan att tömma helt innan du byter fatet under potten.

•Förse tropiska murgröna med luftfuktighet inomhus genom att placera en luftfuktare i närheten. I stället för att fylla en grunt bricka med småsten, nästan helt täcka dem med vatten och placera den tropiska ivy potten på den torra delen av stenar.

•Sätt inomhus odlade tropiska murgröna i ett område med hem som tar emot filtrerat solljus från ett fönster i söder - eller västerläge eller i direkt sol i norra eller östra fönster.

•Använd ett allrengöringsmedel krukväxt gödselmedel marken en gång i månaden under den växande säsong. Gödsla utomhus tropiska ivies med 12-4-8 gödsel, i den takt som anges på förpackningen, på våren och hösten.