Hur man odlar paprika med Magnesium

Hur man odlar paprika med Magnesium

Magnesium reagerar med kalium och spelar en nyckelroll i upptagning och transport av näringsämnen i växter, inklusive peppar växter. Det är också centrala Atomen i klorofyll, gör det nödvändigt för fotosyntesen. En magnesiumbrist presenterar vanligtvis med gulnande mellan venerna i äldre blad. Leaf gränser kan vända brons eller lila och dör så småningom om bristen inte är borta. Linda Chalker-Scott, master gardener editor från Washington State University, ifrågasätter nyttan av extra magnesium till trädgård grönsaker, men håller med om att när en brist finns, att lägga till magnesium till marken kommer att förbättra upptagning och användning av näringsämnen.

Instruktioner

•Känn din jord att avgöra om det finns en magnesium-brist. Din lokala förlängning office ger markprovning tjänster för en liten avgift och kan tipsa dig om magnesium nivån i din jord. Att lägga till magnesium till din jord när en brist inte finns rekommenderas inte och kommer inte att främja frodig tillväxt.

•Mix 1 tsk av magnesium sulfate---allmänt känt som Epsom Salt---i 1 quart ljummet vatten. Rör om ordentligt upplösa kristallerna.

•Använd lösningen på lövverket av dina peppar växter på blommande tid. Eftersom magnesium sulfat är en foliar feeder, absorberas näringsämnen genom bladen. Eventuella överskott lösning rinner ut i marken, där det absorberas av rötterna.

•Använd magnesium lösningen igen i 10 dagar. Enligt Beth R. Jarvis av University of Minnesota Extension Service främjar magnesium god frukt set.

Tips & varningar

  • En indirekt magnesiumbrist kan orsakas av en hög nivå av kalium i marken. Överdriven kalium stör upptaget av magnesium. För att åtgärda en indirekt brist, gäller kväve till marken för att balansera näringsämnen.
  • Kalksten kan användas för att lägga till magnesium i marken, men det väcker också pH-värdet i din jord.
  • Lös upp magnesium sulfat helt för att undvika skador på bladen.