Hur man odlar Melaleuca Alternifolia inomhus

Melaleuca alternifolia är en art av träd med vanliga namn som Tea Tree. Det är Australien där odlare odlar det kommersiellt, främst för oljan i bladen. Melaleuca alternifolia är en tropisk växt, så trädgårdsmästare i tempererade regioner vanligtvis växer inomhus som en krukväxt. Denna växt är populär för dess dekorativa värde och bladen har många användningsområden i örtmedicin. Melaleuca alternifolia växer snabbt under rätt förutsättningar.

Instruktioner

•Plant Melaleuca alternifolia i planteringsjord blandning som använder Kokosfibrer, en fiber från kokosnöt skal. Detta hjälper växten behålla fukt samtidigt tillåta bra dränering. En planteringsjord blandning baserad på torv kan inte erbjuda den dräneringen som Melaleuca alternifolia kräver.

•Water Melaleuca alternifolia ofta och noggrant utan vatten-logging i jorden. Jorden bör aldrig bli torr som denna växt inte kan återställa lätt torka. Tillräckligt med vatten är särskilt kritiska för Melaleuca alternifolia när den utsätts för varm luft från en uppvärmning vent.

• Styr höjden av Melaleuca alternifolia genom beskärning toppar med sekatörer och begränsa dess behållarens storlek. Detta träd kan enkelt växa till 15 fot i höjd om du tillåter detta. Melaleuca alternifolia är normalt en vintergröna växter om du håller den inomhus.

•Håll Melaleuca alternifolia i ett soligt fönster. Denna växt växer bäst med en stor mängd direkt solljus, som den tillgängliga från ett fönster i södra. Hålla en bricka med småsten med vatten nära anläggningen att hålla det torkar ut på en varm plats.

•Fertilize Melaleuca alternifolia regelbundet med organiska gödselmedel enligt tillverkarens anvisningar. Denna växt kan gynnas av gödselmedel under hela året och organiska gödselmedel inte kommer att orsaka skadliga salter att ackumuleras i jorden. En Melaleuca alternifolia växt som inte får tillräckligt med näring tenderar att fälla sina blad överdrivet.