Hur man odlar Granatäpplen i ett växthus

Granatäpple (Punica granatum) är en liten fruktbildningen träd ursprungligen från Medelhavsområdet i Europa och Mellanöstern. Dess runda frukter full av saftiga, rubinröd frön har en framträdande i mytologi, konst och mat i dessa områden och eftersom fröna har upptäckts att vara höga i antioxidanter, de har blivit mycket populär i USA. En varma vädret växt som ogillar kallt väder, Granatäpplen kommer att frodas i ett torrt, soligt växthus.

Instruktioner

•Förse Granatäpplen full sol från en södra eller västra exponering. Dessa växter trivs och frukt mer ymnigt i en solig miljö.

• Håll temperaturen varm, 60 till 90 grader året runt. De kan tolerera kallare temperaturer på 45 till 50 grader men kan förlora sina blad. De behöver värme långt in hösten mogna frukt.

•Water måttligt, en gång varje vecka eller två. Granatäpplen är från ett torrt klimat och trivs bäst i låg luftfuktighet atmosfärer. Ge jorden som avlopp snabbt. Inomhus, kan du ibland dimma blad med varmt vatten för att simulera regn.

•Fertilize att hjälpa växter producerar frukt. Ge dem flytande gödselmedel varannan vecka från tidig sommar till tidig höst eller ett granulat långsam frisättning gödselmedel en gång om året på våren. Gödsla inte på vintern.

•Prune växter att hålla dem buskiga. Utomhus, Granatäpplen blivit små träd men inomhus i en behållare de kommer att förbli buskar, oftast ca åtta fot lång. Dvärg sorter växer två till tre fot lång.