Hur man odlar blomsterlökar i vatten på vintern

Tvinga lökar att växa i vatten genererar vackra Blom för sportlov. Dock är mycket få utrustade blomma när de tvingas växa i vatten. Bland de enklaste blomman är glödlampor att växa i denna metod amaryllis, narcissus och hyacint.

Instruktioner

•Välj knubbig lampor som har haft en vilande period för vila. Växande blomsterlökar i vatten under vintern som har redan blommat försvagar glödlampan. Resultaten kan vara nedslående, med liten eller ingen blommar. Det rekommenderas att lökar har en skrämmande period innan de tillåts att växa för vintern blommar. Holländska trädgårdar, i avsnittet resurser erbjuder chill tidsinformation.

•Om använder specialitet, vas, fylla vasen med vatten upp till den smala halsen. Placera lampan i nacken, roten sida. Se till att de enda delarna av glödlampan röra vattnet är rötterna, om de är tillräckligt lång. Om det finns inga rötter visar, placera lampan som nära vattnet som möjligt utan att det är i vattnet. En våt lampa kan lätt ruttnar.

•Grow blomsterlökar i vatten på vintern med grunda behållare eller glasburkar. Börjar med att fylla behållaren med småsten. Sätt lökarna i småsten ungefär en fjärdedel tum ned. Fyll behållaren med vatten bara upp till rötterna av glödlampor.

•Placera specialitet vasen eller andra behållare i en sval, mörk plats för fyra till sex veckor. Temperaturen bör vara lite under 50 grader. Se för rotutveckling och skott att börja bilda.

•Flytta behållarna i ett varmare område med indirekt solljus när bladen har börjat gro, om fyra till sex veckor. Eftersom anläggningen växer, hålla flytta den till varmare, ljusare områden tills den är på önskad plats.