Hur man monterar en utomhus armatur

Hur man monterar en utomhus armatur

Det är lika viktigt att ha ljus utanför huset som inne. Det ger dig säkerhet att se vad som händer när du hör ett konstigt ljud, och säkerheten för att kunna hitta runt när du kommer hem sent på natten. Det ger också atmosfär och en höjdpunkt för din trädgård eller fontän. Det är inte mycket svårare att installera ett ljus utomhus än det är att installera en inomhus, men alla elektriska anslutningar måste vara vattentät. Om du måste köra ledningar, måste de begravda under jord.

Instruktioner

•Installera en switchbox på en innervägg för din utomhusbelysning. Medan det kan vara var som helst, är det bäst att placera den nära en dörr eller fönster så att du kan se lamporna gå på när du slår på den för att kontrollera att de arbetar. Skissera på baksidan av en remodeling elektrisk låda på väggen vid samma höjd som de andra växlarna i ditt hus med en penna och sedan klippa runt konturerna med en Gips såg. Placera lådan i hålet och slå sedan skruvarna med en stjärnskruvmejsel till krok ankare bakom rutan till gips. Dra åt skruvarna för att hålla rutan säkert.

•Installera ett elektriskt fält. Om det ska vara på sidan av huset, markera konturerna av rutan på rangerbangård, borra ett 1/2-tums hål och skär ut konturerna med en sticksåg så kan du installera en infälld låda. Du kan också installera en vattentät ytmontering ruta på sidan av huset. Om du väljer den här metoden borra ett 1/2-tums hål i sidan av huset för kabel och skruv rutan till rangerbangård så den är centrerad på hålet.

•Ø ett hål på rangerbangård nära marken om du planerar att montera ljuset en bit från huset. Installera en 90-graders tillgång passande genom att skruva loss locket montering, att sätta in det i hålet och skruva till rangerbangård. Installera en vattentät ytmontering elektrisk låda på en säker yta på läget av ljuset.

•Draw makt för ljus kretsen från en närliggande vägguttag. Stäng av strömmen till utlopp, sedan remover omslaget med en skruvmejsel och skruva bort utloppet från rutan elektriska. Kör en lång typ NM kabel, fått för interiör, mellan uttag och växeln.

•Strip hölje från kabeln med en mattkniv, band sedan ändarna på de svarta och vita kablarna med en wire strippa. Lossa de två nedersta terminalerna på utloppet och vind den svarta kabeln runt mässing en, vitare kabeln runt silver en och bare tråd runt den gröna en. Dra åt muttrarna, skruva fast uttaget tillbaka till rutan och ersätta omslaget.

•Köra en längd av elkabel från växeln till armaturen. Använd typ NM kabel om elektriska lådan installeras på sidan av huset. Dra kabeln genom baksidan av elektriska rutan ger dig cirka 8 inches av slack att göra anslutningar.

•Installera typ UF kabel, fått för användning utomhus, om lådan är monterad en bit från huset. Dra kabeln ur väggen genom tillgång montering och sedan mata den tillbaka in i 90-graders benet av montering och ner i en 18-tums dike som går till fixtur mount. Återfyllning diket och kör kabeln upp till fixturen, häftning det på plats med wire häftklamrar.

•Skruva ur och ta bort en av kontakterna på undersidan av boxen och skruv en vattentät klämma in i hålet med slip-lås tång. Mata kabeln genom klämman, ge dig själv ca 8 inches av slack. Dra åt klämman skruven med en skruvmejsel.

•Strip kablarna på switchbox, sedan ansluta den svarta kabeln som kommer från utloppet till växeln topp terminal, och den kommer att ljuset till botten terminal. Twist de vita kablarna tillsammans och skruva på en tråd cap. Vrida de blank trådarna tillsammans, lämnar slutet av en längre än den andra. Varva lång tråd runt den gröna mark skruven och dra åt den. Skruva på switch box och skruva på locket.

•Strip kablar i rutan armatur. Passar gummipackningen som följde med den yttre armaturen runt elektriska rutan och sedan vrida den svarta kabeln från ljus tillsammans med den svarta kabeln från växeln och skruv på en tråd cap. Samma sak med de vita kablarna och Blank tråd, men du kan lämna de Blank tråd icke. Montera fixturen till rutan med adapterplatta som följde med fixturen, om sådan finns.

•Vrid på strömmen till den krets och test ljuset.

Tips & varningar

  • Kontrollera din lokala koder innan du kör ledningar under jord. Vissa orter måste du använda typ TW kabel inneslutna i plast conduit.
  • Använd 12-gauge elkabel till tråd ditt ljus, men om uttaget är redan fast med 14-gauge kabel, använda denna storlek kabel för ditt ljus. Elektriska koder förbjuda ändra tråd storlek i en krets.
  • Kontrollera att den krets som du dra makt inte kommer att vara överbelastade genom tillsats av ljuset.