Hur man monterar en blomlåda

Blomlådor lägga en touch av färg till sidan av huset. Fylld med doftande blommor, kan en blomlåda också fungera som ett rum luftrenare när fönstret är öppet. Innan du köper eller att göra en blomlåda, mäta bredden på fönstret för att vara säker du välja en som passar det tillgängliga utrymmet. Blomlådor finns i många typer och kan monteras på många olika sätt. En metod, dock kan montera någon typ av fönstret rutan.

Instruktioner

•Lay ett ark konstruktion papper på en plan arbetsyta. Låg rutan fönster på bygg-papper med upp i rutan fönster i linje med kanten av bygg-papper. Om rutan fönster har parentes att montera på botten i stället för ryggen, fäst hållarna rutan fönster innan du lägger det på bygg-papper.

•Trace omkretsen av rutan fönster på konstruktion papper. Klipp ut formen i linje med en sax.

•Lay rutan fönster på dess framsida på arbetsytan. Placera det trimmade konstruktion papperet på baksidan av rutan fönster. Använd en penna för att driva igenom byggandet papperet på platser för monteringsskruvar.

•Var konstruktion papper mallen ut till fönstret. Håll mallen i position med toppen av mallen var upp i rutan fönster kommer att placeras. Räta ut mallen med en nivå över toppen. Tejpa mallen i position.

•Mark platser för skruvar för montering hårdvara på väggen genom att infoga en penna genom hålen gjorde tidigare i mallen. Håll en nivå vertikalt mot skruvhålen på vänster och höger så att de är lod. Håll en nivå horisontellt mot skruvhålen på toppen och botten så att de är nivå. Om inte, justera därefter.

•Lägg i en 1/8-tums borra lite i en borr och borra hål på varje skruv plats.

•Sätt tillbaka 1/8-tums borr med en skruvmejsel borr. Om monteringsskruvar går igenom konsoler, placera fästena och installera skruvarna genom fästena. Om monteringsdetaljer kopplas till rutan fönster, som parentes med hål som är utformade för att vara bakfull skruvarna, delvis installera skruvarna och hänga i fönstret rutan på skruvarna. Dra åt skruvarna som behövs så rutan fönster sitter tätt mot väggen.

Tips & varningar

  • Använda en murverk borr och murverk skruvar när du installerar rutan fönster på tegel, sten eller stuckatur.