Hur man minska luftkonditioneringen användning

Kör en luftkonditionering 24 timmar om är dygnet dåligt på din plånbok, som du kommer se en rejäl balansera beror på din el-räkningar under våren och sommaren månaderna och in på hösten på vissa ställen. För att få dina räkningar ner till hanterbara belopp, måste du minska din luftkonditionering användning. Det finns många sätt att hålla luftkonditioneringen av, så länge det inte är en sträng av riktigt varma dagar. När temperaturen är tillräckligt låg, kan du hålla luftkonditioneringen av helt och hållet och få cool på andra sätt.

Instruktioner

•Vrid av luftkonditioneringen och använder windows och fönsterbehandlingar att bjuda på en vind eller blockera solen och värmen. Öppna fönster för att tillåta någon vind utanför huset för att kyla insidan huset. Detta fungerar endast när det finns en tillräcklig bris. På varma, soliga dagar utan en bris, stänga Fönstren och täcka dem med fönsterbehandlingar. Skugga kommer att hålla huset svalare.

•Stäng fönstren och nyanser och använda fläktar för att kyla huset. Takfläktar och utrymme fans på bekväma inställningar ger tillräckligt sval luft så att du kan hålla luftkonditioneringen avstängd. De använder mycket mindre energi än en luftkonditionering.

•Ställ in termostaten till en temperatur som är lika högt som du kan stå ut innan luftkonditioneringen kommer på. Tröskelvärdet för vissa människor är högre än andra, så du måste hitta din gräns, ställa in temperaturen och promenad från termostaten.

•Vrid luftkonditioneringen av och komma ut ur huset på dagtid när det är möjligt. Det finns en mängd aktiviteter du kan göra för att stanna ute hela dagen och sval. Bada, göra lite shopping eller fönstershoppa (butiker, särskilt gallerior, kommer att vara cool), besöka vänner och släktingar och njut av deras luftkonditionering. Återvända hem på kvällen och öppna fönstren. Ser du att ditt hem kommer att kyla ner nog att du inte kanske behöver aktivera luftkonditioneringen.

•Använd en avfuktare till sap fukten ur luften inne i ditt hus. Mindre fukt i luften gör luften verkar svalare.