Hur man mäter Windows för en fönster halsduk

En gång du bestämmer hur du vill att ett fönster scarf skulle ordnas, bestämma dess längd är ett snabbt och enkelt jobb. Med hjälp av en inredningsarkitekt teknik, är minutiös fönster mätning inte nödvändigt. Kartnålar och klädstreck används för att simulera ordningen av halsduken, så att du kan flytta och slutför din fönster-behandling design innan du installerar fjädring maskinvara. Efter klädstreck är placerad och putsade, att dess längd lika med längden av halsduk behövs för att skapa halsduk valance.

Instruktioner

•Sketch fönstret, inklusive draperier och halsduk valance, att få en allmän uppfattning om hur den färdiga fönster behandlingen ser ut. Hänvisning till din skiss, anbringa kartnålar ovanför fönstret eller i hörnen, där du förväntar dig att installera scarf-fjädring maskinvara. Drapera en lång bit klädstreck över kartnålar, simulera halsduk valance önskat utseende. Om du planerar att skapa en symmetrisk fönster behandling med halsduken upphängd på poäng över mitten av fönstret, mäta för att anbringa kartnålar på samma avstånd från fönstrets övre hörnen.

•Stega tillbaka för att visa fönstret från ett avstånd. Flytta kartnålar och klädstreck tills du är nöjd med utseendet på den simulerade halsduken. Trimma ändarna av klädstreck där du vill att ändarna av halsduk eller jabots att falla.

•Ta bort klädstreck från kartnålar. Lämna stiften för att tjäna som positionering referenser för att installera scarf-fjädring maskinvara. Använd en måttstock eller måttband för att mäta längden på klädstreck. Det är längden på halsduken behövs för att skapa din fönster behandling.