Hur man mäter klipp ringar

Hur man mäter klipp ringar

Draperi klipp ringar fästa på fönsterbehandlingar att hänga dem från en gardinstång. Denna mångsidiga typ av hängare passar på material så att det blir en gardin. Det finns inget behov av en ficka eller flikar där du kan infoga en gardinstång. Du bara nypa klippet på undersidan av ringen för att öppna den som en klädnypa och släpp den ovanpå gardinen och skjut sedan träs över gardinstång. Klipp ringar finns i flera utföranden att matcha din inredning. Klipp ringar och gardinstång måste mäta för att säkerställa en bra passform.

Instruktioner

•Lay en gardinstång på en tabell eller en plan yta. Placera en trasa måttband på ena änden av gardinstång och vira den runt staven att mäta diametern. Diametermätning är där spetsen på rengöringsband möter måttbandet.

•Placera ett måttband på ett bord. Låsa en metall måttband i öppet läge eller rättvis sätta en trasa måttband på bordet.

•Ställ in en klipp ring ovanpå mätning tejpa med insidan av cirkla på nollmärket. Klipp ring storlek är den inre diametern av ringen från sida till sida. Klipp ringar måste vara 1/2-tum större diameter än gardinstång så de kommer glider lätt fram och tillbaka för att öppna och stänga gardinen.

Tips & varningar

  • Du kan köpa en gardinstång i stil och storlek som du vill och sedan köpa klippet ringar 1/2 tum större diameter.
  • Du kan välja klipp ringarna som du önskar först och sedan hitta en samordnande gardinstång som är 1/2 tum mindre i diameter.
  • Klipp ringar större än behövs kommer att fortfarande glida på gardinstång; dock klämma ringar och gardinstänger i samma storlek kommer inte att flytta på en gardinstång. Samma storlek kommer att arbeta på en gardin som du inte vill öppna.
  • Standard klipp ring storlek är 1, 1 3/4, 1 7/8, 2 och 2 1/4 inches i diameter.