Hur man mata Lucky Bamboo

Hur man mata Lucky Bamboo

Lucky bamboo har blivit mycket populärt de senaste åren. Du hittar dem i bostäder, kontor och även restauranger vart du än går. De sägs ha tur på grund av deras styrka, mod och snabb tillväxt. De är en mycket tålig växt som egentligen inte behöver mycket vård eller utrymme, vilket gör dem till en utmärkt växt för upptagna människor eller små levande områden. De inte mycket behöver ljus heller och det gör dem bra för office-kontor eller soffbord. De är utsmyckade och kan klä upp alla hem. Någon kan växa lucky bamboo.

Instruktioner

Hur man mata Lucky Bamboo

•Ändra vattnet en gång i veckan. Mest tur bambu växter odlas i vatten och hållas i behållaren med stenar eller kulor. Bara ändra vattnet matar dem mer syre och mineraler, att inte tala om att hålla bort alger.

•Lägg till lucky bamboo växtnäring i vattnet när du ändrar den. Läs tillverkarens anvisningar för utspädning av maten. I allmänhet måste du lägga till några droppar per stjälk i nya vattnet när du ändrar den.

•För de som planteras i smuts, droppa några droppar lucky bamboo plantera mat på att smuts en gång i veckan när du vattna den.

•Mix aquatic eller akvarium växtnäring i en gallon kanna vatten enligt tillverkarens anvisningar för utspädning. Sedan ändra vattnet med blandningen eller vatten smutsen med det, en gång i veckan.

Tips & varningar

  • Om tips blad börjar gulna, mata inte anläggningen för en månad eller så. Det är ett tecken på att det är att vara overfertilized.