Hur man målar stålbalkar

Hur man målar stålbalkar

Om du har stålbalkar som visas sin plats från sin färdiga omgivning, kan du hjälpa dem smälta in bättre genom att använda rätt typ av färg. Eftersom stålbalkar nonporous, de är dåligt lämpade för vidhäftning och kräver nötning innan ansökan. Tyvärr, eftersom stål är så hållbart, det är resistent mot friktion-baserade nötning tekniker. Du måste använda en speciell typ av underlack, kan etsning metallisk yta. Detta kommer att ge tand för färgen att följa och förhindrar att stålet så småningom sprider sin nya finish.

Instruktioner

•Rengör stål balken med en vattenbaserad avfettning, med en grov borste. Skölj strålarna med en vattenslang om de är belägna utomhus. Använda våta trasor om balkar är i interiören i hemmet. Vänta 1-3 timmar för balkar att torka.

•Skydda ytor under stål balken med tyg drop dukar.

•Coat den rena stål balken med en galvaniserad metall etsning primer, med hjälp av en pensel tillverkade för användning med Latexfärger. Vänta fyra timmar för primade stål balken att torka.

•Rengör pensel med vatten.

•Coat den primade stål balken med en akryl latexfärg. Gälla färg strålen precis som du gjorde primer. Vänta två timmar för målad stål balken att torka. Lägga till en annan kappa om etsning primer syns igenom.