Hur man målar kamouflage mönster på väggarna

Hur man målar kamouflage mönster på väggarna

Militären har tidigare använt kamouflage mönster för att dölja utrustning och soldater i tider av krig. Jägare också använda den för att smälta in i omgivningen. De valda färgerna ska matcha omgivningen för att ge det kamouflage effekten. Även faktiskt slipper kamouflage något i ditt rum, kan måla kamouflage mönster på väggarna göra ett djärvt dekorativ uttalande. Det är relativt lätt att göra, men det kan ta några dagar att få jobbet gjort.

Instruktioner

•Välj tre till fem färger för kamouflage. Du behöver inte hålla fast vid de traditionella kamouflage gröna och bruna: du kan välja rosa, blues eller purpur. Färgen som du väljer bör vara matt färg snarare än glansigt.

•Förbered rummet för målning. Använd målartejp runt alla kanter som du inte vill målade, fönsterbrädor, dörrkarmar och bas styrelser. Täcka hela golvet med drop dukar att fånga färg. Det är bäst att ta bort möbler från rummet helt, men om du inte kan göra det, flytta den mot mitten av rummet och täcka den med drop dukar.

•Paint Måla väggarna i den ljusaste färgen du valt med rullarna. Att en dag för färgen att torka.

•Draw kamouflage mönster på väggen. Du kan hitta många olika stilar av kamouflage mönster, så använd en som du gillar mest. Du kan rita design freehand genom att titta på ett urval, eller du kan använda schabloner som är speciellt gjorda för att skapa kamouflage mönster.

•Paint i kamouflage mönster, en färg i taget. Börja med din nästa lättaste färg och välja några av de "BLOB" att måla med den färgen. Spåra konturerna med en liten pensel, sedan fylla den med en större en. När färgen har torkat, du kan gå vidare till nästa mörkaste, och så vidare tills du har avslutat.