Hur man målar i betong med en skyddande beläggning

Hur man målar i betong med en skyddande beläggning

Måla en fogmassa över interiör betong behövs endast en gång efter att du låg betonggolvet eller annan funktion i ditt hem. Periodiska tillämpningar av en vax beläggning hålla betongytan ser attraktivt efter tillämpning av GRUNDPOLISH. Tätningsmedlet skyddar färg eller fläck på betongytan från slitage på grund av gångtrafik, regelbunden rengöring och andra underhåll.

Instruktioner

•Sweep betonggolv med en robust kvast. Ren betong med en hink med varmt vatten med en skvätt tvätt diskmedel lagt till. Mätta i moppen i rengöringsvätska och vrid den ut och innan mopping golv. Vänta på att betongen torka. Detta förhindrar att damm och annat skräp från blandning med tätningsmedel och kränka finish.

•Pour natriumsilikat genomträngande sealer i ett paint fack. Detta tätningsmedel fungerar bra för interiör betong eftersom det blöta ner till golv ca 4 inches, skydda dess utseende.

Ladda din pensel spets borst med genomträngande sealer så penseln inte rinna. Måla remsan längs omkretsen av betong och i varje hörn med pensel.

•Använd en ren färg roller att täcka större områden på golvet. Detta sparar du tid och ansträngning när tätning ett stort utrymme. Arbeta från en inre hörnet till dörren för att förhindra att gå på förseglade ytor.

•Vänta tills den genomträngande sealer att torka helt, enligt etikett anvisningarna. Detta är vanligtvis endast ett par timmar. Använda en annan lager av sealer om det behövs, beroende på märke du köper och anvisningarna. Ibland har ett andra skikt som skall tillämpas inom en viss tid att säkerställa båda beläggningar bond väl.

Tips & varningar

  • Vaxa betongytan efter tätningsmedlet har satt i tre dagar. Detta tillför ett blankt utseende och skyddar tätningsmedel.
  • Om din betongytan är stor, häll tätningsmedel i en pump typ spruta att täcka området snabbt och effektivt.