Hur man målar en svart Accent vägg

Hur man målar en svart Accent vägg

Ställa ut ditt rum med en accent vägg lägger till ett element av drama din inredning. En svart accent vägg, parat med diskret vit eller ivory väggar, gör ett uttalande som skulle kunna vara elegant eller samtida, beroende på hur du shoppa i rummet. Ihopkopplingen en mörkare färg som rött eller grönt, med en svart accent vägg lägger till drama. Oavsett om du väljer att klä en svart accent vägg upp eller ner, gör det en stark inverkan.

Instruktioner

•Ta bort alla utlopp täcker och strömbrytare täcker med skruvmejslar. Spackle någon sprickor eller hål i väggen med en spackel. Täck alla fönster eller dörr trim, dörren trim, tak, golv och motstående vägg sömmarna med målartejp att skydda den. Lekmanna-drop dukar på golvet för att skydda golvet och någon möbel i vägen.

•Pour primer i en färg innehavaren eller hink. Täcka väggen med primer. Börja runt alla fönster eller dörr områden och tak, golv och motstående sömmar med hjälp av en pensel. Täck resten av väggen med paint rullen. Låt torka i flera timmar, som föreslagits av primer tillverkaren. Kontrollera anvisningarna på burken för specifika instruktioner.

•Sand väggarna med sandpapper till slät finish. Använd sandpapper en fjärdedel av en bit i taget; sand i små cirkelrörelser och säkerställa alla knölar är slät. När gjort, våt din rag och använda den för att bli av med alla dina slipdamm. Låt väggen torka helt.

•Pour färgen i en färg innehavaren eller hink. Täcka väggen med färg. Som med primer, start runt och fönster eller dörr områden och taket, pensel golvet och motstående sömmar med din paint. Gälla resten av väggen med paint rullen färg. Låt färgen torka vid beröring och tillämpa en annan färgskikt vid behov. med mörkare färg, kan två eller flera skikt behövas.

•Peel bort alla bandet innan färgen från din senaste pälsen är helt torr. Rensa upp din drop dukar och resten av ditt förråd. Använd små borstar för att göra någon färg touch-ups om det behövs.