Hur man målar en konkreta uteplats

Det är vanligt att ha konkreta uteplats någonstans i trädgården av ett hem. Det kan också vara en beläget i framför ett hem. Konkreta uteplatser är lätta att underhålla men deras utseende är ganska tråkig. Om inte betongen var färgade innan hälla, är en uteplats oftast grå i färgen och livlös. Det är lätt att få konkreta uteplats till liv genom att måla den. Färg kan färgas för att matcha hem eller någon annan utomhus fråga. Det kommer att ge många års njutning till din bakgård uteplats. Följ de enkla instruktionerna nedan på hur man målar en konkreta uteplats.

Instruktioner

Paining konkreta uteplats

•Hose ner hela konkreta uteplatsen att avlägsna smuts. När det är helt torrt, sopa bort eller vakuum någon ytterligare smuts som var kvar.

•Använd en exteriör måla som rekommenderas för användning på betong. Har denna färg tonade till färg för bakgrunden.

•Pour färg används för bakgrundsfärgen i paint facket. Med en roller med ett långt skaft, doppa rullen i facket att täcka med färg. Måla hela uteplatsen och se till att inte lämna några tomma platser. Om nödvändigt, använda ett andra lager. Låt uteplatsen helt torr.

•Pour färgen som används för att dekorera i paint facket. Fukta en svamp i vatten och vrid ur den. Det bör överlåtas fuktig. Försiktigt doppa fuktig svampen i färgen. Knacka på svampen på den rena delen av paint facket att ta bort all överflödig färg. Knacka lätt på svampen på målade betongytan. Fortsätta att göra detta över hela ytan. Genom att flytta svampen runt i olika riktningar, kommer att det skapa ett slumpmässigt mönster. När ytan är torr, kontrollera för varje tomma fläckar och snygga till någon som behöver göras. Igen, låt det torka.

•Pour klart sealer i paint facket och med paint rullen, gälla klart sealer hela målade ytan av konkreta uteplatsen. Detta kommer att skydda ytan från allmänt slitage och väder. Låt detta torka innan du går på ytan.

Tips & varningar

  • Hålla svampen fuktig. Tvätta den då och då om det har tagit för mycket färg.
  • Undvik att dra objekt på uteplatsen i minst 48 timmar.
  • Svamp på en 3: e färg för mer dimension.