Hur man målar en fönster Splash

Hur man målar en fönster Splash

Se väl målade fönster plask som du promenera genom ett shoppingcenter kan orsaka dig att göra en dubbel-ta. Fönstret stänk är vanligt förekommande på skyltfönster windows för att locka potentiella kunder. Du kan också måla ett fönster plask för att fira en speciell händelse eller semester. Om du målar Fönstren för att marknadsföra ditt företag eller att få en grupp unga barn tillsammans att uttrycka sig på ett nytt medium, är goda förberedelser nyckeln.

Instruktioner

•Välj sidan av fönstret på som du ska måla. Fönstret stänk kan gå på antingen utsidan eller insidan av ett fönster. När målade från insidan, måste du använda en omvänd målning teknik men utformningen skyddas mer från elementen. Målningar på utsidan kan fortfarande pågå i flera månader och kan vara enklare att applicera om du inte är erfaren.

•Rengör hela ytan av fönstret för att se till att färgen gör lämplig kontakt med glaset. Använd varmt vatten och skålen tvål att ta bort något fett och smuts. Skölj med rent vatten och låt torka innan målning.

•Sketch ut dina fönster splash design på papper först. Detta hjälper dig att visualisera målningen och ger dig en guide att arbeta från under processen.

•Paint din design på fönstret. Om du målar på utsidan av fönstret, måla ytan med hjälp av normala metoder. Om målning från insidan måste måla de artiklar som normalt skulle vara målade på sista, först.

Tips & varningar

  • Använda akrylfärg för tillfälliga konstruktioner och emalj lacker för permanenta installationer.