Hur man måla över en badtunna

Den slutade måla på en badtunna kan börja spricka eller skala efter flera timmars användning. Över tiden, kan kombinationen av uppvärmt vatten och kroppen kontakt mot i badtunnan vägg orsaka att färgen flagna. När färgen sprickor eller peeling, kan du antingen det ner till kala glasfiber och måla över det eller avinstallera spa och köpa en ny. Det senare alternativet är den dyraste, medan någon badtunna ägare kan åstadkomma tidigare med vissa förberedelser och tid.

Instruktioner

•Anslut en trädgård slang till dräneringsledningen, se till badtunnan är avstängd och rinna vatten ur spa.

•Stäng dräneringsledningen och användning en shop vac att suga ut eventuellt kvarvarande vatten. Att badtunnan att lufttorka eller torka det med handdukar.

•Abrade hela badtunnan grundligt med 100-slippapper. Sand från toppen av badtunnan till botten, går i koncentriska rader från en sida av bubbelbad till den andra så du inte missar några fläckar.

•Torka ner badtunnan med handdukar, och sedan sätta på gummihandskar och kombinera halv kvart av muriatic syra med 1 gallon vatten i en hink.

• Rengör badtunnan grundligt med muriatic syra och vatten blandningen med en scrub pensel. En gång rengöras, skölj med trädgårdsslangen. Att badtunnan torka helt innan målning.

•Mix spa färg med härdare i en hink, efter tillverkarens egna instruktioner. Måla din badtunna med en pensel och låt torka i 24 timmar. Applicera ett andra skikt av spa färg med härdare därefter och låt torka i 48 till 72 timmar, eller så länge som regisserades av tillverkaren, innan påfyllning din badtunna med vatten.