Hur man limma trägolv över Linoleum

Hur man limma trägolv över Linoleum

Limning prefabricerade trägolv över linoleum är inte idealiska men du kan göra det om du betalar uppmärksamhet på detaljer. Det är viktigt att ha en fast limning yta utan någon större fördjupningar som kommer att dra en bräda ner ytterligare än resten av styrelser. Tar tid att förbereda linoleum ytan kommer att säkerställa du uppnå en professionell snygg finish.

Instruktioner

•Kontrollera golvet med en nivå så att den är platt. Om du upptäcker brister i linoleum, som en saknas kakel, fyll i området med golvet blinkande eller limma kakel på plats. En bricka är endast 1/8-tums tjock, visar indraget när du limmar ner i styrelserna.

•Rengör linoleum golvet med rent vatten och en trasa. Ta bort all smuts från ytan eftersom det kan orsaka limmet att misslyckas.

•Locate i mitten av rummet genom att mäta från vägg till vägg. Markera rummet med en krita snapin sträng mittpunkt. Du stiger ombord att löpa vertikalt från dörren till den baksida väggen.

•Lägg en remsa av lim ner i mitten av den första styrelsen och placera i styrelsen på att linoleum limmas slut. Rada upp kanten av styrelsen med krita märket på golvet och placera i slutet av styrelsen 1/4-tums från bakre väggen. Du måste lämna ett litet mellanrum mellan brädorna och väggarna för att möjliggöra expansion. Ordet molding kommer att täcka luckan.

•Placera en golv spik pistolen mot styrelsen och styrelsen att golvet vid varje ände av styrelsen och alla fyra inches mellan spik. Om du har en konkret undergolvet, hoppa över detta steg. Med spikar i samband med lim erbjuder den bästa lösningen när tillämpa ett trägolv över linoleum.

•Placera en remsa av lim på undersidan av styrelsens nästa rumpa det upp mot slutet av den tidigare styrelsen och sedan spika det på plats. Upprepa denna process tills du slutfört din första raden. Kom ihåg att lämna ett 1/4-tums mellanrum mellan den främre väggen och styrelsen för expansion. Skär den förra styrelsen med en geringssåg, om det behövs.

•Kapa en bräda på mitten med spetsigt såg. Denna styrelse kommer att börja den andra raden. Placera lim på baksidan av styrelsen och placera den 1/4-tums från bakre väggen och rumpan upp mot vänster sida av den första raden i styrelser. Spika i styrelsen på plats. Detta skapar en vacklade utseende till trägolv. Använd standard längd styrelser att avsluta den andra raden och sedan slutföra denna process på höger sida om den första raden. Suppleant från kort styrelser till standard längd styrelser medan du arbetar dig över rummet förrän du slutfört installationen av hela golvet. Med den sista raden på varje sida av rummet kan du behöva skär skivor till en bredd som gör att 1/4-tum utrymme för expansion. Komplett med en tabell såg detta eftersom du måste skära ner längden på styrelsen.