Hur man limma laminerade lederna

Laminatgolv är robust och mindre svårt att rena än mattor. Det är också relativt enkelt att sätta ihop själv. Många laminat kräver inte längre limning lederna tillsammans på grund av förbättringar i Signalställverk leder. Dock hjälper lim för att täta lederna, som kan förhindra att vätskespill sipprar mellan laminat sömmarna. Kräver ett laminat lim formulerade för laminat. Laminat limmet är tillgänglig från golv tillverkaren och hem förbättring centers.

Instruktioner

•Kapa och lay en 4-fots bred del av laminat plankor enligt golv tillverkarens instruktioner. Om du har plankor som kräver rem klämmor, är detta nog att klämma ihop på en gång.

•Placera en pärla av laminat lim överst på den tunga sidan av varje planka. Dela upp tungan är den utskjutande delen av plankan. Groove sidan av en planka bör möta den tunga sidan av föregående plankan.

•Tryck på den tunga sidan av en planka i groove sidan av nästa plankan. Plankorna låses vanligtvis på plats. Fortsätta limning och anslutande processen för alla plankorna i gruppen.

•Torka upp något lim som sipprar över sömmen mellan plankorna med en fuktig trasa. Om du använder bältet klämmor, bifoga klämmorna och dra åt remmen. Detta brukar resultat i några mer limma sipprar. Använd en fuktig trasa att ta bort den extra lim.

Tips & varningar

  • Även om det är möjligt att applicera limmet på groove sidan av plankan snarare än tungan, är det inte ett praktiskt val. Det kommer att producera mer avfall utan bättre resultat.