Hur man limma bambugolv till en platta

Bambugolv är en typ av trä golv som har mer färgvariationer och distinkta korn mönster. Du kan installera den med många av samma metoder som trägolv, inklusive lim-down metoden. Detta är användbart när sätta bambugolv på en betongplatta eller annan yta som du inte kan spika in. På grund av Bamboos färgvariationer är det särskilt viktigt att blanda ihop brädorna som du lägga dem så du inte hamnar med områden grupperade nyanser.

Instruktioner

•Lay ett lager golv lim längs kanten på golvet där du vill börja golv. Sprida det så det går heltäckande längs kanten och kommer ut cirka två fötter från väggen. (Obs: inte börja lägga golv på väggen som innehåller dörröppningen till rummet.)

•Tryck på den första kursen i bambugolv längs kanten av golvet med räfflade kanter i styrelserna mot väggen. Låsa styrelser tillsammans i ändarna av deras spontade beslag. Lägga distanser mellan styrelser och vägg för att skapa en liten lucka som gör att ordet till med klimatförändringar.

•Använd en geringssåg för att skära förra styrelsen på kursen att passa.

•Lay nästa jagar, låsning bambu styrelser tillsammans sida vid sida. Arbeta dig över golvet kurs av kurs, sprida mer murbruk som behövs. Ordna bambu brädorna så att ändarna inte rada upp mellan kurserna. Ibland ett steg tillbaka och se till att du sammanblandning av olika nyanser av bambu golv och inte gruppera dem.

•Installera så mycket golv som du kan utan att gå i styrelserna. När du är nära den sista väggen, stanna och du kan fortfarande lämna rummet utan att gå på ett bräde.

•Let styrelser in över natten. Installera den sista delen av styrelser på samma sätt som tidigare, men den här gången kan du stå på den tidigare som golven. Använd en tabell såg för att klippa sista loppet av styrelser längden att lämna 3/8-tum utrymme genom väggen. Utrymmet att döljas av golvet trim senare.