Hur man landskap med en Post-och-Rail Fence

Hur man landskap med en Post-och-Rail Fence

Landskapsarkitektur med en post-och-rail fence är ett attraktivt sätt att ge struktur och space division till din fastighet. Till skillnad från andra stängslet stilar, post-och-rail stängsel inte erbjuder avskildhet och hindra djur från att din gård. Post-och-rail stängsel är lätta att installera om marken är platta eller lutande. De är gjorda av trä, så att du kan måla eller färga dem att matcha stilen på ditt landskap.

Instruktioner

•Ta din lokala byggnad avdelning att fastställa föreskrifter och tillstånd krävs för att bygga ett staket, om någon. Kontrollera med din elleverantör att se till att din gräva inte kommer störa underjordiska ledningar eller rör.

•Använd mjöl för att markera layouten av staketet, och mäta den totala sträckan kommer att omfattas. Längden på din järnväg beror på om du väljer att köpa trä i förskurna längder eller att klippa det själv. Dela dina skenor längd av den totala längden av staketet att räkna antalet rails behöver du. Använd ett måttband för att bestämma placeringen av varje inlägg, och markera den med en träpåle.

•Använd en post hål grävare att gräva ett hål där ett slutet inlägg kommer att gå. Hålet bör vara minst 12 inches bred och en tredjedel längden på inlägget plus 8 inches djupt. Häll 8 tum av grus i hålet för att förhindra frost HIVAR från att skada inlägg. Infoga det första inlägget, Använd en nivå för att kontrollera för plumb och återfyllning hålet med jord som togs bort för att gräva.

•Sätt nästa inlägg över platsen för den nästa träpåle. Placera skenan i första inlägget, och kontrollera att avståndet för det andra inlägget är korrekt. Skenan ska passa väl in i skårorna på de två inlägg. Gräva ett hål för det andra inlägget, med samma metod tillämpas för det första inlägget.

•Placera rälsen mellan det första inlägget och det andra inlägget. Tamp smuts runt det första inlägget med en tamper verktyg.

•Upprepa stegen 4 och 5 för att fortsätta installera nästa avsnitt av post och rails. Arbeta dig längs konturerna av staketet, stampande ner endast föregående inlägg. Skär rälsen för det sista avsnittet, om de är för lång.

Tips & varningar

  • Lägga till färg eller bets till ett staket i trä att öka dess livslängd genom att skydda det från sol- och skador. Ju mörkare fläcken är, det mer UV-skyddet kommer att ge.