Hur man landskap framför en bi-nivå hus

Bi-nivå eller 2 etage huset ger en husägare levande områden på flera olika nivåer, inklusive en övre sovrum, viktigaste vardagsrum och källare finns, ofta med windows strax ovanför markytan. Bi-nivå hem kan ge villaägare square footage behov utan att ta upp mycket utrymme på tomten. Fyrkantiga utseende och vertikala ordningen av hemmen har bi-nivå husen särskilda överväganden i landskapsarkitektur.

Instruktioner

•Placera en mellanstorlek träd--antingen lövfällande eller vintergröna--i ett främre hörn av huset för att förankra huset till landskapsarkitektur. Det är vanligt att placera detta träd i hörnet på sidan av dörren. Se till att trädet du väljer inte växer så stor att den täcker taket området. Detta träd ska växa till en storlek ungefär lika med den punkt där taket börjar. Placera trädet tillräckligt långt från huset så att grenarna inte inkräkta på rangerbangård eller taket.

•Plant en konisk buske till vänster eller till höger om ytterdörren--samma sida som mellanstorlek trädet. Höjden av denna buske kommer att ansluta den övre och nedre berättelse Fönstren.

•Lägg till en medelstor buske eller bush mellan varje uppsättning av första-story windows och korta, runda buskar eller buskar under varje första våningar fönster. Dessa första våningar fönster på ett bi-nivå hus är ofta inte Fönstren du vill uppvisning utsående. Genom att placera en högre buske mellan och korta buskar under lägre Fönstren, du minimera dem och rita ögat uppåt till större övre våningar fönster.

•Plant ett annat mellanstorlek träd andra framtill hörnet på andra sidan av garaget. För mest visuella intryck, göra detta träd en annan form och variation än första mellanstorlek trädet. Till exempel använda en lövfällande träd och en vintergröna träd.

•Lägg till blommande perenna växter framför eller mellan buskarna ge landskapsarkitektur färg och säsongsbetonade intresse. Se till att de perenna växter du väljer kommer att ha en mogen höjd som är kortare än buskarna.

•Installera en lyktstolpe till höger eller vänster om uppfarten framför huset. Lyktstolpe lägger till höjd och visuella effekter med sitt ljus.

•Placera en serie av marknära raden på uppfarten med landskap ljus eller landskap belysning längs framsidan av huset eller gångvägen.