Hur man landskap en liten Bungalow

Hur man landskap en liten Bungalow

I USA var hantverkare bungalows oerhört populära under första halvan av 1900-talet. Hantverkaren bungalows karaktäriseras som ganska små hem med betoning på att utveckla en harmonisk relation mellan hemmet och dess naturliga omgivningar. Landskap av bungalow homes följer en liknande filosofi av att harmonisera byggnadskonstruktioner av hemmet med sina naturliga omgivningar genom att införliva växter hemma i hemmets geografisk plats. Harmoni åt sidan, andra överväganden när landskapsskötsel ett hem innebär formen på marken, budget och personlig livsstil.

Instruktioner

•Establish en budget och vara realistiska om dina kvalifikationer. Beroende på storlek och fysiska tillstånd av partiet, kan landskapsplanering en hela trädgården vara ganska dyra. Att ha en budget i åtanke bidrar till att begränsa ditt fokus så att du bara infoga objekt som betyder mest för dig. Många individer spara pengar genom att utföra arbetet själva. Du måste emellertid också vara realistiska om dina förmågor eftersom försöker utföra avancerade arbete kan hamna kostar mer pengar i slutändan.

•Utvärdera formen på marken. Form av landet bestämmer organisationen av växter, strukturer och trädgård tillbehör. Om marken är stor, kan du kategoriserar marken så perenner dominerar ett avsnitt och buskar dominera en annan. Mark är särskilt effektiva om marken är en udda form, som en triangel.

•Consider strukturer du kanske gillar att införliva in i landskap. Landskapsplanering är så mycket om strukturer som det handlar om växter. Dessutom är strukturer ett effektivt sätt att sudda hem med sina naturliga omgivningar. Exempel en spaljé omkörd av blommig vinstockar eller vattenlevande funktioner, till exempel ett fågelbad.

• Välj växter som är kompatibla med din plats och personlig livsstil. Växterna bör också komplettera bungalow stället distrahera från det. Avstå från att införliva stora, högdragna träd, som de kan lätt skugga skönheten i hemmet. Om stora träd finns redan, du beskära träden eller att ta bort dem helt. Se till att växterna kunna frodas i din plats. Om, till exempel, du lever i öknen, vill du inte att välja växter som kräver en hel del fukt. Också, om du har en hektisk livsstil, låg-underhåll växter kan fungera bäst för dig. Å andra sidan, om du njuta av kulinariska konst eller spendera tid i trädgården, kan reservera en speciell plats för en köksträdgård överklaga till dig.

•Skapa landskapsplanering på papper. Precis som inredare bildar en space layout på papper innan någon åtgärd vidtas, bör trädgårdsmästare också placera sina tankar och idéer på papper så de har en visuell av den färdiga produkten. Saker att tänka på kan vara hur du vill utforma huset, trädgård fack och funktion. Om du gillar picknick i trädgården, till exempel, kanske du vill inkludera ett lusthus struktur i trädgården eller en sittande bänk på framsidan.

•Gather idéer från tidskrifter, böcker eller online-resurser som du hitta inspirerande och tänka på hur du skulle kunna införliva dessa idéer i landskapet. Är det OK om trädgården inte ser exakt så som du hade föreställt. Det är halva nöjet, eftersom trädgården är en plats för dig att frigöra din kreativa safter och att improvisera när det behövs. Till exempel, du kanske inte råd med stenhäll gångvägen du såg i en tidning, men om du nyligen remodeled ditt hem och har överblivet material, som granit eller kakel, dessa poster kan användas för att skapa en härlig gångväg.