Hur man lägger upp ett staket att stannar upp

Hur man lägger upp ett staket att stannar upp

Rätt byggteknik är skyldiga att sätta upp ett staket som stannar upp. Inlägget hål måste grävas till rätt djup och jord måste vara fast tamped runt inlägg. Väldesignade hängslen behövs i hörnen, samt, om inte stängslet är gjord av trä och lagen om rails som hängslen. Lämpliga fästen är skyldiga att ordentligt fästa brädor eller tråd till ett staket. Om wire används, måste det sträckas tätt innan du kopplar till inlägg.

Instruktioner

•Dig post hål 3 fot djupt och 8 fot isär. Använd 4 av 4, 6 av 6s eller 6-tum-diameter runda inlägg. Använd endast inlägg som har varit tryckimpregnerat med ett träskyddsmedel.

•Ställ in inlägg i hål och satt ca 6 inches av grus i botten för att förbättra dränering. Lägga till två eller tre skovlar jord i hålen och sedan packa tills jorden är fast. Upprepa denna process tills hålen är fyllda och är även med marken linjen.

•Build två hängslen i varje riktning från hörnen av trådstaket. Installera ett inlägg diagonalt från toppen av hörnet inlägget längst ned i den intilliggande inlägget i stängslet linjen. Dubbla Radbryt en en 12-gauge smidig hög tensile tråd mellan de två inlägg i motsatt riktning av diagonal inlägget. Bygga andra hängslen på samma sätt.

• Använd aluminium eller hot-doppade galvaniserat 8d naglar för att fästa trä till ett staket och stängsel staples att fästa tråd. Dra åt tråd med wire bårar