Hur man lägger i en ny elektrisk strömbrytare

Hur man lägger i en ny elektrisk strömbrytare

Nya elektriska växlar kan enkelt ersätta gamla och ger fler funktioner. Dimmer strömbrytare, tre-vägs växlar och rörelse-upptäcka växlar är bara tre möjliga alternativ. Installera en ny elektrisk strömbrytare måste göras enligt bruksanvisningen specifikt för typ av strömbrytare. Ta lämpliga försiktighetsåtgärder och följ säkerhetsrutiner eftersom du kommer att arbeta med el.

Instruktioner

Beredning

•Locate den närmaste stud till rummets entrédörren med stud finder. Markera början och slutet av stud med märkpenna. Använd måttbandet för att mäta 48 inches över färdigt golvnivå; Markera platsen. 48 inches är önskad höjd för typiska vippströmbrytare i de flesta stater, enligt nationella elektriska koden.

•Trace runt växeln 's back-box. Till vänster i rutan bör anpassas till den stud början märke. undersidan bör anpassas med 48-tum märke.

•Kapa längs rutan spåras med hjälp av gips såg. Såg inte genom stud. Hålla en stadig hand medan sågning.

•Feed fiske tejpa genom hålet, och bifoga den elektriska kabeln till slutet av bandet. Använd den elektrisk tejpen för att säkra kabeln till på bandet med fiske. Dra kabeln genom hålet, och sedan fria elektrisk tråd. Hålla ca 8 inches av tråd utanför väggen. Fiska en annan elektrisk tråd från armaturen till switch plats.

•Kapa knockouts på elektrisk strömbrytare rygg-boxen. Mata den elektriska tråden genom den switch knockout. Använda elektrisk tejp för att markera källa-linjen som bär makt från panelen service.

•Använd borrmaskin att säkra elektrisk back-rutan till stuteriet. Det finns två skruvar på toppen och botten av lådan i en diagonal position. Anpassa kanten av rutan till kanten av gips. Skruva de två skruvarna i stud.

Ledningar

•Vrid av strömmen genom att släcka effektbrytaren på den elektriska panelen.

•Strip de två ledningar med wire strippa. Om du behöver minska den yttre skölden, använda en vanlig cutter eller kniv. Varje tråd har en storlek som motsvarar ett hål i den tråd strippan. Matcha hålet till tråd, infoga tråd i hål, fast utöva påtryckningar på strippan och dra isoleringen av tråd. Du bör ha tre kablar: vitt (neutral), svart (varm) och grönt (marken).

•Anslut den vita kabeln från raden kommer från panelen service till den vita kabeln ska armaturen. Användaren tång att Linda två trådar runt varandra. Sätt in dem i en wire nut och rotera muttern runt båda trådarna tills det inte roterar ytterligare. Detta kommer att säkra kablarna till tråd muttern.

•Håll växeln i uppfällt läge; den "På"-sidan bör vara upp. Stäng innan du ansluter den. Ta den svarta kabeln som kommer från panelen service och vira den runt terminal skruven av strömbrytaren. Dra åt skruven på elektrisk tråd. Dra försiktigt för att se till att kabeln är säkrad på terminal skruven.

•Upprepa processen med den svarta kabeln som kommer från armaturen. Ansluta till andra, svart terminal skruven på strömbrytaren. Om du håller växeln uppåt, Anslut den "heta" sladden till lägre terminal skruven och "last" tråd--tråden kommer att armaturen--till övre terminal skruven.

•Anslut den gröna ledningen (marken) till gröna skruv-terminal på switchen. Om du vill lämna marken till armaturen, Linda den gröna ledningen kommer att fixturen med grön tråd kommer från panelen service. Linda in dem tillsammans med en tredje, kort stycke av tråd och en tråd mutter. Anslut kort bit tråd till gröna terminal-skruven på switchen. Detta kommer att hålla marken kontinuerligt och leverera ljuset med marken.

•Aktivera brytare och testa ditt ljus växla.

Tips & varningar

  • Försök aldrig att arbeta på en levande krets; El kan döda och orsaka brand.