Hur man koppla bort makt på mätaren

Hur man koppla bort makt på mätaren

Inte alla elektriska reparationer eller uppgraderingar behandlas lika. Byta ut kärl och växlar, sätta i ny belysning, eller ens lägga till en ny krets kan allt göras säkert genom att gå till den elektriska panelen eller säkring box och stänga av önskad kretsen. Större renovering projekt, såsom uppgraderar en inaktuell säkringsskåpet till en ny effektbrytare typ panel eller ändra en hela elektriska service helt, kräver lagt till säkerhetsföreskrifter. När du gör ett projekt av detta slag, är det enda sättet att åstadkomma det tryggt att ha strömmen frånkopplad på hemmets verktyg mätaren.

Instruktioner

•Estimate den tid det tar dig att avsluta projektet. Ha tillräckligt med extra tid för eventuella oförutsedda förseningar.

•Telephone din lokala power-leverantör, och förklara att du behöver el till ditt hem frånkopplad på verktyg mätaren att utföra ett hem förbättring jobb. Ge tid och datum du behöver detta gjort.

•Arrange att det finns två utnämning gånger. Du behöver en schemalagd tid för makten att vara avstängd och en annan för makten att vridas tillbaka när du är klar med projektet.

•Vänta tills power företag serviceteam att komma fram till din bostad samma dag som besöket schemalagda. Fysiskt Observera dem koppla bort strömmen till ditt hem innan du eller någon annan börjar något arbete.

Tips & varningar

  • Försök att manipulera en nytta kraftmätare är farligt som straffbart enligt lag.