Hur man köper körsbärsträd i Kanada

Körsbärsträd och deras läckra frukt kan hittas i hela världen. Dock växer många sorter av körsbär träd bäst i varmare förhållanden. Detta gör det svårt om du vill odla ett körsbärsträd i ett kallare klimat som Kanada. Men det betyder inte att det inte kan göras. Du behöver bara veta rätt träd att köpa och var man kan köpa dem.

Instruktioner

•Två sorter av körsbärsträd som växer bra i en kallare miljö är Meteor och polstjärnan. Medan många körsbär träd kan växa upp till 30 fot lång, är båda dessa träd naturliga genetiska dvärgar som inte växer högre än 12 fot. Detta gör dem bekvämt för plantering på storlek mark, varken mängd behöver ett annat träd till Cross-pollinera, och båda producera surkörsbär som mognar i juli.

•Locate ditt område på en kanadensisk Plant härdighet zon karta. Se till att dessa körsbär träd kan växa framgångsrikt i din zon.

•Resefodral till en lokal plantskola som säljer fruktträd och fråga dem om de bär antingen Meteor eller North Star cherry tree. Om de har trädet du vill, köpa en som är liten nog att transport till där du kommer att plantera den. Mindre träd, desto lättare är det att plantera.

•Ask barnkammaren kontakta leverantören om de inte har körsbärsträden i lager. Många plantskolor kommer att kunna ta in en särskild punkt på beställning. Du kan få betala på framsidan om du placerar en specialorder.

•Sök för on-line plantskolor. Detta är en risk som du inte kommer kunna se trädet innan du köper den, men det kan vara ditt enda alternativ om lokala plantskolor inte har vad du söker.

Tips & varningar

  • Avgöra var att plantera ett träd innan du köper en.