Hur man köper en väderkvarn för elkraft

Du kan hjälpa miljön och potentiellt spara tusentals dollar i hem energikostnader genom att installera en bostads väderkvarn på din fastighet. Men även när dessa enheter blir alltmer populär över hela landet, det finns ingen garanti att du kan plocka upp från hyllorna på din lokala järnaffär. Dessutom du vill kontrollera ditt samhälle zonindelning lagar och verktyget bestämmelser tillåts för väderkvarnar. Du vill inte investera i en stor, dyr del av utrustningen som du inte skulle tillåtas att använda på din egendom.

Instruktioner

•Forskning förekomsten av väderkvarnar i din kommun. David Blecker, en vind energi konsult och väderkvarn installer, berättade Homepower tidning att det första du bör göra om du funderar på att köpa en turbin är att prata med andra som för närvarande äger och använder en eller flera, delta i en workshop på hem väderkvarnar och försöka hitta en alternativ energi expo eller rättvis nära ditt samhälle. Din lokala staden, staden eller länet planerar byrån bör kunna sätta dig i kontakt med organisationer som erbjuder informationsmöten om alternativ energi enheter och program.

• Besök din lokala ort eller stad hall att lära sig reglerna för väderkvarnar. Begränsningar är ofta infört att förhindra att tornen kollapsar på några strukturer eller till en grannes fastighet, och att förhindra störningar på radio- och TV-signaler. Det kan finnas en lokala lag som styr minsta partistorlekar eller högsta tornet höjder. Ta reda på om du är skyldig att skaffa bygglov eller lämna in en installation för att planeringen styrelsen eller zonindelning överklagandenämnden.

•Kontakta din El leverantör om föreskrifter för att ändra distributionssystemet till ditt hem. Det kan vara vissa avgifter inblandade. Du bör också granska din kommuns franchiseavtal med det lokala elbolaget, om det finns någon.

•Kontakta väderkvarn säljare baserat på namn på företag du fått från lokalbefolkningen som har turbiner eller leverantörer som du kanske har träffat på förnybar energi informationsmöten eller mässor. Större järnaffärer som Home Depot har några enheter vind energi också. Det finns också ett antal säljare online, inklusive EcoBusiness länkar eller Windmill.Kitsale.Us