Hur man konstruerar stora blomsterarrangemang

Stora blomsterarrangemang lägga till ett dekorativt element i ett matbord eller farstun bord i hemmet. De är konstruerade för bibliotek, begravningsbyråer, bröllop, monument, store skärmar, kyrkogårdar och kyrkans helgedomar. Arrangemangen görs vanligtvis i stora urnor, vaser eller korgar. Både används siden och färska blommor i stora arrangemang. Det är en utmaning att lära sig att bygga stora blomsterarrangemang.

Instruktioner

•Placera en till två block av blommig skum in i behållaren som du har valt. Tillsätt vatten till skum och låt det suga i en timme. Ställ in behållaren på en arbetsyta som du kan nå bekvämt.

•Välj grönska som ceder, palm fronds eller läder blad och placera flera stycken på baksidan av behållaren. Om det blommiga arrangemanget kommer att avrunda eller sett från alla sidor, infoga grönska i mitten och fyra sidor av skum i vinkel.

•Kapa flera linje eller lång-stammen färska blommor som gladiolus, delphinium, solrosor, lager, liljor, hortensia, ingefära eller orkidéer med kniven.

•Lägg i en blommig stam i mitten av baksidan av skum. Lägg till två mer blomma stjälkar på långt vänster och höger sida av den första blomman. Sätt in några mer lång stjälk linje blommor i det blommiga arrangemanget. Cattails kan läggas i för höjd i höstens arrangemang.

•Kapa flera massa blommor som daisy, rose, alstroemeria, chrysanthemum poms eller nejlikor och lägga till dem i skummet mellan och framför de höga blommorna.

•Sätt in mer grönska, små blommor och fyllmedel såsom baby's breath, Tysk statice, hypericum bär, astrar eller Misty Blue in i mellanrummen mellan de större blommorna i arrangemanget. Lägg till en valfri finishen i form av ett band eller spets rosett.

Tips & varningar

  • Användning avbitare skära silke blomma stjälkar när du använder dem i stora blomsterarrangemang.