Hur man klär upp garderoben dörrar

Klä upp garderoben dörrar att återspegla resten av inredningen stil med utrymmet. Oavsett vilket material de är gjorda av, du kan dekorera garderoben dörrar att passa in i traditionell eller modern rum enkelt. Allt som behövs är lite tid och kraft att förändra dem från påtagliga effekter i tillgångar, även om du inte vill till att göra något permanent till dörrarnas utformning. Helt enkelt använda en av de många flyttbara dekorativa alternativ tillgängliga att klä upp garderober tillfälligt, till exempel för semester eller att fira årstidernas.

Instruktioner

•Paint fasta trä eller metall dörrar med färg avsedd för det material som de är tillverkade. Måla en solid färg som ett underlack och använda schabloner för att lägga mönster eller landskap på toppen.

•Paint spaltgolv av metall eller trä garderoben dörrar i en solid bas färg eller alternativa färger i lamellerna. Använd schabloner för att skapa en design--som avslutande murgröna eller rullar--ner lamellerna.

•Paint mönster bara längs kanterna eller i hörnen av dekorativa garderob spegeldörrar, med glas måla. Ett annat alternativ skulle vara att använda ett glas glasyr eller etsning kit.

•Ändra ut vanligt rattar med dekorativa att omedelbart klä upp garderoben dörrar. Häng dekorativa krokar på framsidan visar färgglada kläder eller andra modeaccessoarer.

•Placera upp en spänning stång framför garderoben för att hänga gardiner på om du inte vill måla dörrarna. Ett annat alternativ är att använda flyttbara dekaler som lätt kan ersättas med olika bilder som ändringarna inredning stil.