Hur man kantar en plantering säng

Som komplement till välskötta, frodiga växter och blommor inuti en säng i din trädgård, skapa en snygg kant för att omger den. Är inte bara trädgård kantning estetiskt tilltalande, det håller också gräs och ogräs från att ta över sängen. Även om du kan bilda en kant med tegel eller cement, det mest grundläggande sättet att bård en plantering säng är att gräva en rak linje i gräset.

Instruktioner

•Kontrollera gräset längs yttre kanten av trädgården sängen för att se var det blir tjock och frodig. Gräs som ligger direkt intill sängen är ofta tunnas ut och kala. Kör en träpåle i marken med en hammare i tjocka gräset, som vanligen flera inches utanför sängen.

•Fortsätt att driva stakes i marken flera fötter apart i ytterkanten av plantering sängen. Placera dem i linje med den första insatsen.

•Tie en bit snöre, tillräckligt länge för att omsluta omkretsen av sängen, runt en av trä insatserna i marken. Loop snöre runt varje intilliggande spel för att bilda räta linjer mellan dem, omringa plantering sängen. Knyt snöret runt den första insatsen igen när du kommer att slutföra cirkeln.

•Placera en halvmåne Kantskärare eller en square botten spade mot insidan kanten av din sträng markör och köra det flera inches i marken. Flyttar längs strängen, kör kantverk eller spade i marken hela vägen runt sängen för att skapa en rad för den trädgård kantning.

•Strömförbrukning i standbyläge inne i plantering säng och underskred spadtaget med kantverk eller spade att möta nedskärningarna i steg 4. Detta lossar stycketorv och gör att du kan lyfta upp det med din hand, att skapa en ren kant för plantering sängen.

•Ta bort strängen stakes och beundrar din prydligt kantade säng.

Tips & varningar

  • Rensa upp omkrets trädgård kantning dubbelt eller tre gånger om året.