Hur man kan minska vattenflödet på en vattenfall Pump

Hem och kontor använder ibland vattenfall visar i sin foyers eller lobbygrupper för att skapa en trevlig effekt för människor in i byggnaden. Vattenfall är enkla av design: de förlitar sig på en pump för att driva vattnet från basen upp till toppen av skärmen, och sedan allvar ger det tillbaka ner i en konstant cykel. Om pumpen är för hög, skapar kraft vattnet faller stänk som leder till möjliga slip faror. Skruva ner pumpen inställningen för att minska vattenflödet om detta händer.

Instruktioner

•Walk på baksidan av bildskärmen och nå din hand i basen så har du tillgång till pumpen. De flesta vattenfall har en bas och en display som glider in i den. Pumpen brukar vilar under den stora displayen, och den är kopplad via slang eller rör på undersidan av den viktigaste pjäsen.

•Locate huvudventilen på pumpen. Det är oftast på sidan och är ofta en annan färg än resten av pumpen för att göra det lättare att hitta. Du kanske inte kan se det beroende på hur pumpen sitter i basen, men det känns som en liten växel som sticker ut.

•Starta ventilen något för att justera trycket. Bara tur det i små steg eftersom en liten justering har en stor effekt på vattenflödet. Pumpens orientering kan variera beroende på hur den är placerad i basen, så flytta den ventilen en riktningen och sedan den andra för att se vilket sätt minskar trycket.

•Justera ventilen tills du är nöjd med vattenflödet. Ibland tar det några sekunder för en justering i pumpen för att påverka hur vattnet faller, så ha tålamod.

Tips & varningar

  • Håll alltid pumpen nedsänkt för bästa resultat. Om basen slut vatten till där pumpen är utsatt för luften, kan det bränna ut brist på vatten i systemet.