Hur man kan minska damm i en liten lägenhet

Att ha en liten lägenhet mest sannolikt innebär att ha många ägodelar i ett litet utrymme. Detta kommer att föra med sig massor av damm. Finns verkligen inget sätt att helt eliminera damm, kan du begränsa den damm som finns i ditt hem. Här är hur man kan minska damm i en liten lägenhet.

Instruktioner

•Don't använda persienner för att täcka upp din Fönstren. Alla som någonsin har ägt detta vet vilken typ av damm magnet de verkligen är, särskilt i en liten lägenhet. Istället Använd små gardiner består av ett tyg.

•Placera små mattor i din lägenhet och sedan rengöra dem en gång i veckan. Dessa mattor samlar faktiskt en hel del damm. Men eftersom de är små, du kan enkelt ta bort dem från din lägenhet när du känner behov av att göra så. Helt enkelt ta dessa mattor utanför och slog dem eller ens skaka dem kommer att ta bort damm.

•Håll ditt fönster stängda när det är möjligt. Öppna fönster Tillåt utanför partiklar till dina små lägenheter, att skapa mer damm i ditt hem. Placera en skärm framför din windows för när de är öppna. Var noga med att rengöra dessa skärmar ofta för att minska damm i din lilla lägenhet.

•Håll kläder i köksskåp eller garderober. Kläder lockar damm och kan även skapa damm på grund av bitar av tyg och hud partiklar. Undvik att placera dina kläder på golvet eller andra platser.

•Wash dina Sängkläder ofta. Omslag på din säng kan skapa och samla in de flesta damm i din lilla lägenhet. Tvätta dina lakan tar bort flingor av hud och lösa fibrer finns på arken.

•Använd en fuktig pappershandduk eller tvättlapp att eliminera damm. Med en kvast eller andra duster sprider damm i hela luften och ytor. Istället samla damm på dessa handdukar samt förfoga över dem. Om du använder en tvättlapp, grundligt skölja den när du är klar samlar damm.