Hur man kan inreda ett kontor med konstverk & växter

För den som bjuder in besökare till hans kontor, blir inredning nästan lika viktigt som funktionalitet. Om de menar att eller inte, kommer att gäster göra antaganden om den som bedriver verksamhet från som kontorsyta. Fel bild kan omedelbart få en affärsrelation en dålig start. Det finns inget komplex om dekorera ett kontor på ett smakfullt sätt så länge du kommer ihåg att kontoret är en direkt återspegling av er.

Instruktioner

•Häng konst som speglar den bild som du hoppas att förmedla. Tänk på konsten på kontoret som en förlängning av dig själv, en inblick i vad intresserar dig. Om du vill skapa en professionell atmosfär, vill du verkligen inte vill hänga en affisch av en kattunge eller en kalender med National Football League cheerleaders. Konsten du hänga berättar besökare om du som företag professionell. Ta din tid att välja den typ av konst som bäst representerar den person du vill uppfattas som. En gång du har hittat konstverk som fungerar, hänga dem i ögonhöjd och se till att de står i proportion till ditt office space. Bitar som är för stora kan kännas överväldigande och bitar för små kan göra konst verka som en eftertanke.

•Inkluderar växter som kommer att frodas. Bra val för office växter inkluderar snake växt, med swordlike blad som växer tall och göra ett imponerande intryck; lätt att växa spindel växt; Pathos, som växer bra i de flesta typer av lampor; och philodendrons, klättrare som kan göra ens minsta kontoret verkar längre. Var och en av dessa växter är sannolikt att blomstra med lite omsorg. Växter ger liv till ett rum och varigenom ett element av visuella intresse.

•Lägg till konstnärliga tillbehör. Glöm inte att lägga till detaljer som gör office space unikt yours. Enkel svart band kan användas för att hänga ett arrangemang av små bilder i matchande svarta ramar. Att placera en art ljus under en målning kommer att lägga en air av elegans till rummet. Intressant planters samordna färger kan också fungera som konst och hjälp ankare utrymmet.

•Tie design tillsammans. Det bör inte vara något som känns som det har kastats tillsammans på kontoret. Eftersom utrymmet speglar du, bör det se ut som om det var planerat och väl genomförda. Se till att färgerna, i allt från gardiner till möbler, samordna. Om du har några frågor, be en vän eller kollega som är bra med färg för att hjälpa. Även om dina möbler inte är ny, se till att bitarna är från samma stil. Till exempel, du inte par moderna stolar med ett antikt skrivbord. Kontoret ser nättare och mer organiserade om bitarna passar ihop.