Hur man kan hänga upp en stor duk till ånga järn

Ångstrykjärn har revolutionerat strykning av dukar, ta bort behovet av duken till en professionell renare och därmed spara pengar som hemmafru. Inte spendera timmar att trycka på en bordsduk på en traditionell strykbräda. Hänger en stor duk till ånga järn det kan verka komplicerat, men i verkligheten är det en mycket enkel process. Dusch-gardinstång i ditt badrum har fler funktioner än att bara hålla upp duschdraperi. Genom att ta din duk av den traditionella matsalen och in i badrummet kan du ånga strykjärn dina sängkläder en snabb syssla.

Instruktioner

•Tryck dusch gardin till sidan eller tillfälligt ta bort den från dusch-gardinstång. Vill du inte det på sätt medan du är ånga strykjärn. Om du har en vinyl duschdraperi liner, också bort den medan du stryker.

•Häng tre handdukar överst på dusch gardin stång jämnt, så att staven är helt täckt. Kontrollera att handdukarna hänga jämnt på varje sida av dusch gardin stången så handdukar inte glider av. Du kan placera rektanglar av gummi, nonslip låda liners under varje handduk att säkerställa handdukar stanna kvar om du arbetar med en särskilt tung, stor duk.

•Häng en fjärdedel av duken över handdukarna på dusch gardin stången. Om duken är mycket stor, kan du behöva dra mer av trasan över toppen för att hålla den på plats. Använda klädnypor om duken vägrar bo på handdukar utan halka och Klipp kanterna på duken till kanterna på handdukar. Se till att klädnypor är rena och missfärgade så de kommer inte att lämna märken på ren duk.

•Med järn duken enligt den järn tillverkarens instruktioner, spara i slutet av duken som är draperad över dusch-gardinstång till sist. När du når den sista delen av duken, lägre trasa ner några inches i taget och ångstrykjärn, fortsätter att minska duken tills du har lösts hela duken. Du kan behöva justera klädnypor på kanterna av dukar och handdukar som du sänker trasan slutliga ånga strykjärn.

Tips & varningar

  • Lagra dina strukna dukar genom att Linda dem runt Tom omslagspapper rör eller rör förvärvats från mattan eller tyg butiker som en gång lagras mattan stoppning eller tyger. Ibland kan du begära detta sparas för dig på dessa butiker, och vissa avgift en liten avgift för att förse dig med en sådan tub.
  • Aldrig ångstrykjärn en duk med en fläck. Göra varje försök att ta bort fläcken först, eftersom strykning av något slag kommer in fläcken in i tyget fibrer, kanske gör fläcken permanent.