Hur man kan hänga trädgård sol ljus

Hur man kan hänga trädgård sol ljus

Låg spänning lampor har alltid lidit av att behöva köra trådar till ljusen. Ibland inblandade dessa belysningssystem gräva diken över gräsmattan eller försöker dölja sladdar bakom buskar och andra objekt. När sol ljus blev tillgängliga, jublade många husägare till mods av att placera dem precis där de ville ha. Häng din sol ljus i trädgården för att lägga till en touch av hemtrevnad, värme och welcomeness på kvällen promenader.

Instruktioner

•Survey trädgården för att bestämma var du vill eller behöver en lätt accent. Sökvägarna är bra ställen, tillsammans med trädgård entréer. Spotlight en särskilt vacker del av trädgården eller en staty som sticker ut. Lamporna återspeglar på natten i en trädgård damm är alltid charmiga.

•Tillhandahåll en robust stöd för hängande ljus. Shepherds skurkar kommer i många höjder och när driven fast i marken är stabilt ljus innehavare. Placera fästena på bersåer, träd, vid sidan av ditt hus och längs stängslet linjer att hålla sol ljus.

•Placera lamporna där de kommer att få tillräckligt solljus att ladda. Ett ljus placeras i djup skugga kommer att lysa svagt i bästa när natten kommer. Några lampor har sol laddare på en kabel, vilket gör placering mycket enklare. Ljuset kan placeras även där solljuset träffar inte det så länge kabeln köra till en plats där solen träffar laddaren.

•Shelter ljuset från tunga vindar, om möjligt. Om du vet där vinden oftast flyter i gården, kan du se till enskilda lampor är skyddade från det eller fäst tillräckligt för att undvika skador på vind.