Hur man kan hänga trä gardinstänger

Precis som det finns olika stilar av gardin paneler och fönsterbehandlingar, finns det olika gardin stången material. Trä gardinstänger är idealiska för utrymmen med rika trä toner redan i rummet, och finns allt från enkla till handgjorda för att gå med alla inredningar. Hängande trä gardinstänger är lika enkelt som hängande metallstänger och tar mycket lite tid och material.

Instruktioner

•Sätt på stegen till vänster i fönstret, så att du kan installera ett fäste i det övre vänstra hörnet av spegeln. Förborra hålen som högt upp på väggen som du vill, men se till att gardiner kommer att skumma golvet medan hängde vid önskad höjd.

•Installera den första monteringsdetaljer i väggen. Trä gardinstänger har normalt arm stil parentes som sträcker sig ut från väggen så att du kan placera staven på fästet och det kommer inte att glida ut.

•Sätt en laser nivå till fästet så att du kan ha en riktlinje på var du vill placera nästa fästet. Flytta på stegen till höger sida av fönstret och mäta samma avstånd från fönstret som du gjorde på andra sidan till stången blir nivå. Borra hål och installera maskinvaran med en skruvmejsel.

•String gardiner på med spö, och placera staven på montering armar. Eftersom armarna krypa ner framför, glider staven inte av konsolerna. Justera gardiner som önskas när stången är på konsolerna.