Hur man kan hänga skira lack med gardiner och en kappa

Hur man kan hänga skira lack med gardiner och en kappa

Klä ett fönster i lager gör för ett elegant utseende. En inne i lagret av aktre språnget, ett lager av gardiner och en kappa till toppen av gardiner är tillräckligt för att skapa en samlingspunkt i ett rum eller förbättra omgivande inredningen. Hängande aktre språnget, gardiner och en kappa är enkel med en trippel gardinstång.

Instruktioner

•Measure fönster. Stavarna bör omfatta 2 inches längre än fönsterkarmen. För att skapa en större effekt, planera att bifoga stavar 4 till 6 inches utanför ramen. Köpa Justerbar trippel gardinstänger--trippel eftersom du hänger tre lager, och justerbar så att du kan anpassa dem till bredden du behöver för fönstret. Stavar komma brukar i två till tre justerbar bredder. Om dina mått är nära förra mätningen på kortare stavar, köpa nästa storlek.

•Mark väggen för skruvarna. Med hjälp av en metall måttband, åtgärd 2 inches längre än och 4 inches ovanför fönsterlisten. Med penna, markera där skruvarna kommer att gå. Borra i varje penna märkning nog att starta skruven. Justera hakparenteserna med markeringar och borra i skruvarna.

•Fäst den aktre språnget första. Använda innersta stången, placera den aktre språnget på stången och ställa dem i innersta läge på konsolerna. Justera den aktre språnget för en även hänga, rycka i den aktre språnget något om det behövs.

•Placera upp gardinerna. Placera gardinerna på mellersta stången och ställa in dem i mittläget på konsolerna. Dra gardinerna tillbaka, så de aktre språnget Visa. Tanken är att skapa utseendet på tre lager.

•Häng valance. Placera valance på utanför stången och ställa in staven i fästet utanför placering. Justera valance så det hänger jämnt över hela fönstret. Linda valance runt utanför hörnen av fästena för en färdig look.

Tips & varningar

  • I gardin butiker finns trebäddsrum gardinstänger.
  • Om du använder en stege, se till att någon balanserar på stegen för att förhindra en nedgång.