Hur man kan hänga Sheetrock i husbilar

Men husbilar tillverkas på en stålram för rörlighet, är de fortfarande gjorda av trä inramning, dubbar och i de flesta fall klar med paneler. Om du vill ta bort en panel från väggen och installera Sheetrock kan du göra det eftersom en husbil använder trä dubbar precis som en vanlig hem. Om du är van vid hängande Sheetrock, kan uppgiften kräva användning av två personer att hjälpa lättplacerade Sheetrock mot reglarna och skruva it till väggarna.

Instruktioner

Beredning av väggarna

•Ta bort alla utlopp täcker och switch plattor med en skruvmejsel.

•Ta bort alla listen och golv listerna. Listerna är oftast knutna med brad naglar. Noggrann borttagning med en kråka bar kan du installera om listerna när du bifogar gips.

•Dra den gamla paneler eller Sheetrock av dubbar med en kofot och ta bort: Nej naglar kvar i reglarna med en klo hammare.

•Placera en bit målartejp över tak och mark varje vägg stud på bandet. Detta förhindrar att en regeldetektor när skruva gips på bultarna.

•Measure från golv till tak att få höjden på väggarna. Campingstuga takhöjd är oftast lägre än en standard hem så behöver du förmodligen att skära Sheetrock. Överföra mätning till Sheetrock och klipp Sheetrock med en mattkniv att matcha mätning. Gör detta med varje bit av Sheetrock måste du installera.

•Placera Sheetrock mot väggen och skruva den på plats. Se till att skruvarna går in i reglarna. Tillämpas fem till tio skruvar per stud. När du kommer till ett hörn, kan du behöva klippa en bit av Sheetrock att matcha rätt bredd. Gör på samma sätt som du skär den i höjden. Kontrollera också din skära ut hål för din strömbrytare och elektriska fält. Skär hål innan du säkra Sheetrock på väggen.

•Placera ett lager spackel över alla Sheetrock fogar. Placera en bit Sheetrock tejp över leden och tryck på bandet på plats med en spackel. Applicera ett andra lager spackel över leden. Gör detta med alla fogar, inklusive hörnen. Dessutom Täck varje skruv med spackel. Ge tillräcklig tid för Spackle torka. Sand Spackle platta med en block sander. Lägga till ett andra skikt av spackel på lederna om det behövs.

•Primer och måla väggarna som du skulle normalt med Sheetrock och sedan säkra listen och golv listerna på väggarna. Återanslut täckplåtar.