Hur man kan hänga plast Garage förvaringskärl

Utan ett effektivt system för organisation, kan de lagrade objekt i ett garage förvandlas till en stor röra. Även lagerplatserna, som är avsedda att minimera oordning, sluta ta upp värdefulla arbete och golvyta. För att maximera utrymme och arbetsflöde, överväga att använda en hängande bin system. Hängande bin lagring system består av skenor som ansluter till slitsade inlägg fäst på väggen. Plastic lagring behållare med hooking läppar på ryggen spärren på och hänga från stången. Hängande förvaring lådor kommer i en mängd olika former och storlekar och rälsen finns i flera längder.

Instruktioner

•Locate två reglar bakom på väggen i garaget, med en regeldetektor. Hitta två dubbar fördelade på samma avstånd ifrån varandra som längden på bin rälsen. Standard järnväg längder som passar i standard stud avstånd finns tillgängliga. Markera de stud centra på flera punkter med en penna.

•Sätt i första inlägget centrerad vertikalt, på axeln av den första stud. Placera en nivå längs sidan av inlägget och justera tills nivån anger att inlägget är plumb, eller rakt upp och ned vertikalt.

•Skruva inlägg på väggen. Använd de medföljande skruvarna, och kör dem genom skruvhålen i inlägg och in i reglarna bakom väggen.

•Measure höjden på det första inlägget. Ange det andra inlägget mot väggen på nästa markerade stuteriet. Placera toppen av inlägget på samma höjd som det första inlägget. Lod inlägget med nivån och skruva i väggen.

•Placera första järnväg på önskad höjd. Håll stången horisontellt med övre krokarna inför upp och in mot rälsen. Sätt in de övre krokarna i motsvarande skåror på inlägg. När de övre krokarna är engagerade, glida de lägre krokarna i skårorna nedan. Tryck nedåt på järnväg att engagera det i inlägg. Hänga ytterligare rails ovanför eller under på samma sätt.

•Ställ in tillbaka läppar av den plast behållarna över utskjutande övre kanterna av rälsen. Låt behållarna att hänga naturligt, med deras backsides stöds av väggen.