Hur man kan hänga över dörren strykbräda på en garderobsdörr

En strykbräda är en nödvändighet för alla hushåll, men att hitta utrymme för ett stort bulkly strykbräda kan ofta visa sig vara en utmaning. Om du är utmanad för utrymme, en över dörren strykbrädan kan dock din lösning, det är så länge du har en plats att hänga den. Ofta fungerar över dörren strykbrädor inte bra med typiska dörrar. I stället är styrelser bättre lämpade för en skjutbar garderobsdörr.

Instruktioner

Hur man kan hänga över dörren strykbräda på en garderobsdörr

•För hänga strykbrädan du kommer att behöva att glida hakparenteserna över garderoben dörren, men för att göra så du måste först ta bort sökvägen genom att tillfälligt ta bort den glidande mekanismen från ena sidan av den utvändiga garderobsdörr. Med avföringen att skruva loss skjutreglaget från garderobsdörr, se till att ta bort den från dörren som överlappar framme. Avsätta skruvarna i en plats du kommer att hitta dem.

•För strykbräda fästena på garderoben dörren och placera dem nära mitten av dörren. Kontrollera tillbaka garderobsdörr bilderna smidigt utan att gnugga mot fästena. Om gnidning uppstår, ta bort fästena och sedan böja tillbaka kanten med din tång. Testa igen, upprepa processen tills det finns ingen gnidning.

•Sätt strykbrädan i fästet genom hängning i styrelsen. Rotera det tills fäste lås i hålen ligger i ramen strykbräda. Om du inte kan få styrelsen att ansluta till parentes prova att ta bort fästena från dörren. Väggfästen till strykbräda ram och skjut hela enheten på garderobsdörr. Kontrollera att strykbräda fungerar korrekt.

•Montera-koppla den glidande mekanismen till garderobsdörr att försäkra den hänger sig och går ordentligt. Kontrollera igen, om det finns någon gnidning mellan dörrarna och strykbräda hakparenteserna. Var också noga att strykbrädan höjer och sänker ordentligt.

Tips & varningar

  • Kontrollera att strykbräda fästet passar över dörren innan du tar bort den glidande mekanismen.