Hur man kan hänga källaren hyllor från takstolarna

Källare är en logisk del av huset ska användas för lagring. Men du kanske inte har tänkt använda utrymmet ovanför ditt huvud i källaren för lagring. Genom att bygga en hylla som hänger från taket i källaren, har du en bra plats att lagra udda storlek objekt, till exempel styrelser och ledningar, samt saker du inte kanske behöver regelbundet. Utformningen av en hylla avstängd från en bjälke är enkel, och det är ett bra jobb för husägare som gillar att ta itu med gör det själv projekt.

Instruktioner

•Bestäm avslut du mellan hyllan och takstolarna ovan. Ett bra sätt att göra detta är att mäta några prov objekt du kan lagra i hängande hyllan. Beakta hur långt ner du vill hylla att hänga också - du vill inte att det ska hänga för lågt och vara ett hinder.

•Kapa fyra längder av 2-gånger-4 tum ombord lika med mätningen du fastställt i föregående steg, plus 4 inches.

•Measure avståndet mellan ytterkanterna på två takstolarna från där du vill stödja hyllorna. Skär två 2-gånger-4 tums brädor som motsvarar detta avstånd.

•Lay två brädor du klippa i föregående steg på golvet på sina breda sidor. Placera bräder från steg 2 i varje ände, utvidga dem uppåt så att du har två former som liknar ett grunt "U". Nagellack i styrelserna tillsammans på ytterkanterna med två 8d naglar på varje punkt där de går.

•Kapa en bit plywood att matcha insidan bredd av former. Göra den plywood bit så djupt som du vill ha hyllan vara. Placera plywood styrelsen till formerna, med 4 inches av plywood överlappande former i båda ändarna. Spika plywood styrelsen till formulär från toppen, avstånd 8d naglarna varje 4 inches.

•Climb upp på en stege och höja hyllan, med hjälp av en assistent, så att de vertikala brädorna överlappar taket takbjälkar med 2 inches. Spika genom vertikala styrelser och in i takstolarna med två 10d naglar vid varje korsning.