Hur man kan hänga gardiner med skira lack

Hur man kan hänga gardiner med skira lack

Häng gardiner med aktre språnget att lägga till både avskildhet och en touch av elegans till ditt space. Aktre språnget är billiga alternativ till nyanser eller persienner, och lägga till en mjukhet i tunga draperier som verkligen balanserar ut rummens atmosfär. Här är hur man kan hänga gardiner och skira lack med ett professionellt utseende.

Instruktioner

•Decide vilken typ av spö fungerar bäst för ditt space, utseendet du går för och din typ aktre språnget och draperier.

Alternativ 1: en inre tryck stav som hänger som en dusch-gardinstång i fönsterkarmen. Alternativ 2: en ren stav som är monterade ovanför och utanför fönsterkarmen men bara sitter ca en halv till en tum från väggen. Dessa kommer i traditionellt monterade stilar eller med magnetiska fästen som underlättar montering. Alternativ 3: skapa en dubbel gardinstång där de aktre språnget hänga från en stång på samma hakparenteserna som din gardinstång mellan gardinerna och fönstret. Det finns många alternativ att utforska på butiker som Lowes, Home Depot, Wal-Mart, Target och Bed Bath & Beyond. •Om du väljer tryck stavar, montering är lätt och kräver inga verktyg. De andra två stora typerna, enligt anvisningarna på förpackningen för fästplatta ovanför din fönster stomme. Grunderna:

Använda en linjal eller måttband, markera väggen ovanför och utanför fönster stommen där du vill installera hakparenteserna. Var noga med att överväga hur länge dina draperier och aktre språnget. Använda fästet skruvhålen som en guide för att borra hål för tillsammans. Installera hakparenteserna med skruvar. •Om bara ur paketet, sannolikt måste du stryka din aktre språnget och/eller draperier så de hänger rakt utan veck. För aktre språnget, ange järnet på den lägsta inställningen möjligt att undvika smältande/bränna ren materialet.

•Placera den aktre språnget på stavar genom att skjuta staven i fickan på toppen av ren. Häng den aktre språnget i fönstret (för tryck rod typer) eller hakparenteserna du har installerade.

Tips & varningar

  • Mät din ram fönsterbredd--både i och utanför--innan du går till affären så att du vet vilken storlek stav att få.
  • Mät höjden från golvet till toppen av fönsterkarmen så att du vet hur lång aktre språnget att köpa.
  • Ta mått i alla fönster du tänker klä med draperier och aktre språnget. Fönsterkarmar som verkar vara samma storlek skulle ha några inches av skillnaden.